user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Studio Willemskade

location Zwolle, Overijssel, Netherlands

currency
870.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

APPARTEMENT OP TOPLOCATIE IN MARKANT PAND

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 150 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen. Of u hiervoor in aanmerking komt hangt af van uw persoonlijke situatie. U kunt dit berekenen bij de Belastingdienst.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat.

OVER DE WONING
Dit appartement is gesitueerd op de eerste etage aan de voorzijde van het pand. De ruimte beschikt over een ruime slaap/woonkamer met keuken. Er is een aparte badkamer met douche, toilet en wastafel beschikbaar. Ook bezit de ruimte over een eigen balkon aan de voorzijde van het pand. Op locatie ben je nabij het centrum en station, beide zijn binnen vijf minuten snel te bereiken.

De ruimte wordt semi gestoffeerd opgeleverd.

Huurprijs

currency 870.00

Woonoppervlakte

ambulance 46 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Studio

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Studio

Bouwjaar:

1900

Binnenruimte

Aantal kamers:

1

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Bouwjaar

1900

Interieur

Kaal

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 01-04-2023

Soort woning

Studio

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid