user_iconInloggen

Contact opnemen

location
location

Huis-huren.nl staat voor je klaar om je te helpen de juiste woning in Nederland te vinden. Hiervoor hebben we meerdere mogelijkheden om ons te bereiken. Ook hebben we extra informatie omtrent huren op de website gezet. Heb je vragen over het gebruik van huis-huren.nl, het huren of verhuren van een woning? Laat het ons weten!

Veelgestelde vragen

Vaak kun je jouw vragen en bijbehorende antwoorden vinden op deze pagina van huis-huren.nl

Dat scheelt weer een mailtje en je kunt snel verder met je huizenjacht. Natuurlijk kan het zijn dat jouw specifieke vraag niet in dit rijtje staat. Dan kun je de klantenservice van huis-huren.nl eenvoudig bereiken via onderstaande mogelijkheden.

Mail / Contactformulier


Heb je vragen over betalingen, je account of iets anders persoonlijks? Dan is het contactformulier de meest effectieve wijze om ons te bereiken. Hiermee kun je duidelijk uiteenzetten wat de situatie is waar je mee zit en eventuele printscreens doorsturen. Geef altijd duidelijk je accountnummer op, zodat we deze er snel bij kunnen pakken om je verder te helpen. Wij proberen mails altijd dezelfde werkdag en anders binnen 48 uur te beantwoorden.

Vraag over een huurwoning


Voor vragen over specifieke huurwoningen, moet je bij de verhuurder zijn. Deze bepaalt namelijk de huurvoorwaarden van het geplaatste object. Wij kunnen je daar helaas niet in bemiddelen. Door over te stappen op een Premium account, kun je in contact komen met de verhuurder en deze jouw specifieke vragen stellen. Let er op dat vaak al redelijk wat vragen beantwoord worden in de advertentietekst.

Klantenservice naar wens?


We vinden bij huis-huren.nl de klanttevredenheid erg belangrijk. Hierom horen wij het ook graag indien zaken niet verlopen zoals je van te voren had gedacht. Opmerkingen en klachten nemen wij zeker serieus en reageren vaak nog dezelfde werkdag.

Tarieven van huis-huren.nl

Voor welk lidmaatschap ga jij?

Kosteloos €0,00

 • Je kunt zoeken in het uitgebreide woningaanbod
 • Je kunt jouw favoriete woningen bewaren
 • Je kunt alle foto’s van de beschikbare woningen bekijken
 • Je kunt alle kenmerken van beschikbare woningen bekijken
 • Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief

Premium €20 per maand

 • Je kunt zoeken in het uitgebreide woningaanbod
 • Je kunt jouw favoriete woningen bewaren
 • Je kunt alle foto’s van de beschikbare woningen bekijken
 • Je kunt alle kenmerken van beschikbare woningen bekijken
 • Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief
 • Je kunt onbeperkt reageren op beschikbare woningen
 • Je kunt de volledige woningomschrijvingen lezen

Over huis-huren.nl

Wij maken een woning vinden eenvoudig voor jou! Bij Huis-huren.nl zorgen wij er dagelijks voor dat het woningaanbod uit meer dan 40 steden in Nederland wordt bijgewerkt. Wij fungeren als een zoekmachine die het jou makkelijk maakt om een compleet overzicht te hebben van dit aanbod. Veel huiseigenaren zetten hun woningen bij verschillende makelaars en wellicht ook nog op marktplaatsen en jij moet anders al die sites iedere keer af om het meest actuele aanbod maar bij te houden. Niet meer! Op deze manier hoef je niet het web af te struinen bij alle mogelijke makelaars en kun je via ons platform tevens in contact komen met particuliere verhuurders.

Hoe gaat huis-huren.nl te in z’n werk?

Woningzoekenden, particuliere verhuurders en makelaars worden op huis-huren.nl aan bij elkaar gebracht. Aanbieders kunnen hun huizen op de site plaatsen en huurders eenvoudig zoeken naar een passende woning. Door te de verschillende filters te gebruiken in onze zoekmachine, kun je hopelijk meerdere woningen vinden die aan jouw eisen voldoen. Wanneer je een huis gevonden hebt dat je aanspreekt, kun je met een Premium Account middels een link bij het object contact opnemen met de verhuurder of wordt je doorgelinkt naar de website waar de woning wordt aangeboden. Ons aanbod wordt dagelijks aangevuld en ververst, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste woningaanbod. Wel zo handig!

Waarom is huis-huren.nl zo anders dan de rest?

Zoals je hoogstwaarschijnlijk weet, is het letterlijk een gekkenhuis op de woningmarkt. Iedereen biedt wel huizen aan, dus waarom kiezen voor huis-huren.nl? Daar zijn vier duidelijke redenen voor:

1. Enkel woningen die ook echt te huur staan

Niets is zo vervelend als willen reageren op een leuke huurwoning, die dan al voor je neus weggekaapt blijkt te zijn. Wij bij huis-huren.nl zorgen er zo goed mogelijk voor dat de huizen die uit de verhuur zijn gehaald, ook niet in jouw resultatenlijst naar voren komen. Wij controleren continu of de beschikbare woningen online ook daadwerkelijk nog te huur zijn.

2. Enkel huurders die geverifieerd zijn

Bij huis-huren.nl is geen plaats voor oplichters. Onze medewerkers controleren elke aanmelding grondig, zodat jij het meest veilige aanbod van woningen in Nederland kunt afzoeken. Ook hebben we informatie over hoe je een oplichter kunt herkennen. Zo is de kans dat iemand jou geld afhandig maakt middels een fake huurwoning, zo ver mogelijk geminimaliseerd.

3. Wij zijn transparant

Heb je vragen over de werking van huis-huren.nl? Dan kun je ons altijd een bericht sturen en we zullen binnen een werkdag hier op terug komen. Verder heb je als Premium klant de mogelijkheid om alle info te zien die wij van verhuurders doorkrijgen.

Informatiepagina

Omdat een huis zoeken nu eenmaal geen pakje boter kopen is, helpen we je graag met zoveel mogelijk informatie omtrent de woningmarkt en het vinden van een passende woning. Daarom hebben we een aantal begrippen onder elkaar gezet. Kijk gerust eens rond.

Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid