user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Studio Groeneweg

location Zwolle, Overijssel, Netherlands

currency
360.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

LEUKE SEMI STUDIO DICHTBIJ HET STATION

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt 145 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze studio is te vinden in de stationsbuurt, op loopafstand van het station. Het centrum is binnen 5 minuten fietsen ook te bereiken. Al met al een ideale locatie.

De studio is gesitueerd op de begane grond aan de voorzijde van het pand. Het beschikt over een eigen keukenblok met inductiekookplaatje en afzuigkap. Er is voldoende kastruimte aanwezig. Ook is er een douchecabine voor eigen gebruik in de kamer. Tevens is er een klein keldertje wat extra bergruimte biedt.

Er zijn openslaande deuren naar de tuin aan de voorzijde, deze is voor eigen gebruik. Het toilet wordt gedeeld met de medebewoners.

Huurprijs

currency 360.00

Woonoppervlakte

ambulance 17 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Studio

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Studio

Bouwjaar:

1930

Binnenruimte

Aantal kamers:

1

Aantal slaapkamers:

1

Extra kenmerken

Bouwjaar

1930

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 15-11-2023

Soort woning

Studio

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid