user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Studio Westblaak

location Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands

currency
1829.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Exclusieve Korte Verblijfsmogelijkheden in het Hart van Rotterdam

Ontdek 13 exclusieve korte verblijfsmogelijkheden die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw medewerkers voor verblijven van 3 tot 6 maanden. We zijn enthousiast om deze uitzonderlijke accommodaties te presenteren, speciaal ontworpen voor expats.

1. Over de Accommodatie:

Gelegen aan de bekende Mauritsstraat in het centrum van Rotterdam, bieden onze hoogwaardige woningen volledig gemeubileerde woonruimtes inclusief alle nutsvoorzieningen en een scala aan voorzieningen. Ervaar het comfort en de gemakken van stadsleven op zijn best.

2. Beschikbaarheid en Prijs:

De meeste van deze accommodaties zullen beschikbaar zijn tussen december, januari en februari. De prijsdetails zijn als volgt:

- Loft met 1 tweepersoonsbed: €59 per dag

- Loft met 1 tweepersoonsbed en een extra eenpersoonsbed: €69 per dag

Houd er rekening mee dat deze prijzen exclusief 9% belasting zijn, maar alle servicekosten, nutsvoorzieningen en internet zijn inbegrepen.

3. Reserveren:

Voor reserveringen of vragen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via info@rotterdamrentalservice. com. Gezien de grote vraag naar deze accommodaties onder expats, raden we aan uw interesse zo snel mogelijk kenbaar te maken om accommodaties voor uw team te reserveren.

4. Het Verhuurproces:

Ons verhuurproces is flexibel en probleemloos. Eigendommen kunnen zowel op naam van het bedrijf als op naam van de expat worden gehuurd. We vragen alleen basisdocumentatie, waaronder het paspoort/ID van de huurder, contactgegevens, de registratie van de Kamer van Koophandel van het bedrijf en het ID van de eigenaar voor eenmalige betalingen. Voor maandelijkse betalingen hebben we bovendien loonstrookjes, een arbeidsovereenkomst of de jaarrekening van het bedrijf nodig.

Maak het verblijf van uw medewerkers in Rotterdam comfortabel en stressvrij met onze exclusieve korte verblijfsmogelijkheden. Neem vandaag contact met ons op om uw ideale accommodatie in het hart van de stad te reserveren.

5. Contactinformatie:

E-mail: info@rotterdamrentalservice. com

Telefoon: 6 ** Whatsapp / Call

Huurprijs

currency 1829.00

Woonoppervlakte

ambulance 37 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Studio

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Tuin: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Studio

Binnenruimte

Aantal kamers:

1

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Looptijd

Minimaal 3, maximaal 6 maanden

Interieur

Gemeubileerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per direct

Soort woning

Studio

Voorzieningen

Kabel TV; Internetaansluiting; Douche

Huurovereenkomst

Tijdelijke verhuur

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid