user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Studio Stationsweg

location Meppel, Drenthe, Netherlands

currency
545.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

SEMI STUDIO IN CENTRUM MEPPEL TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt daarna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet en tv. Het voorschot hiervoor bedraagt € 175,00 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één bruto-maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Het is niet mogelijk huurtoeslag voor deze onzelfstandige studio aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Het is enkel beschikbaar voor 1 persoon! Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De studio is gelegen in een complex in de straat Stationsweg. Zoals de straatnaam al doet vermoeden ligt de woning nabij het station, op ongeveer 5 minuten lopen. Het centrum is tevens binnen 5 minuten lopen te bereiken. Een ideale ligging!

De woning is gelegen op de tweede etage van het pand. Het is ruim en licht, circa 25 m2 groot. De kamer is voorzien van laminaat vloer. In het woon-/slaapgedeelte is een keukenblok geplaatst. Daarnaast heeft de woonruimte de beschikking over een nette badkamer met douche, wastafel en toilet.

Huurprijs

currency 545.00

Woonoppervlakte

ambulance 27 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Studio

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Studio

Bouwjaar:

1961

Binnenruimte

Aantal kamers:

1

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Bouwjaar

1961

Interieur

Kaal

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 01-06-2023

Energielabel

F

Soort woning

Studio

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid