user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Studio Damsterdiep

location Groningen, Groningen, Netherlands

currency
333.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

MAXX: LEUKE SEMI-STUDIO AAN HET DAMSTERDIEP IN GRONINGEN BESCHIKBAAR.

INFORMATIE
Naast de foto's hebben wij ook nog een gedetailleerde video van de studio gemaakt. Let op! De foto's/video is gemaakt in een anders studio welke overeenkomt met de studio die beschikbaar komt. De studio op de video/foto's bevindt zich één etage lager aan dezelfde kant van het gebouw.

LOCATIE
De woonruimte is gelegen aan het Damsterdiep in Groningen op ongeveer 600 meter van de Grote Markt. Het is daarnaast 8 minuten fietsen naar Centraal Station Groningen. De Zernike Campus is ongeveer 5 km fietsen en de Universiteit van Groningen is ook ongeveer 5 minuten fietsen.

SITUERING
De studio is gelegen op eerste etage.

OPPERVLAKTE.
De kamer heeft een oppervlakte van circa 20m2.

VOORZIENINGEN
De studio heeft een oppervlakte van circa 20m2. De studio beschikt over een eigen keuken en douche, enkel het toilet wordt gedeeld met de medebewoners.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €322,50 het voorschot voor de servicekosten zijn €115,- Dit maakt een maandelijkse huurprijs van €437,50. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is waarschijnlijk per 1 juni beschikbaar. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand. De studio komt onder voorbehoud vrij i.v.m. renovatiewerkzaamheden.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal ******. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Huurprijs

currency 333.00

Woonoppervlakte

ambulance 20 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Studio

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Studio

Binnenruimte

Aantal kamers:

1

Aantal slaapkamers:

1

Extra kenmerken

Interieur

Kaal

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 01-06-2023

Soort woning

Studio

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid