user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Studio Fluwelensingel

location Gouda, Zuid-Holland, Netherlands

currency
1095.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

UNIEKE LUXE STUDIO TE HUUR VOOR BEPAALDE TIJD OP CENTRALE LOCATIE NABIJ GOUDSE BINNENSTAD

Aan de Fluwelensingel te Gouda zijn in het voormalig huis van papierhandelaar Cats twee hoogkwaliteit studio's gerealiseerd waarvan wij u een van de woningen te huur mogen aanbieden voor een bepaalde tijd van maximaal 6 maanden. Een geweldige mogelijkheid voor huurders die op zoek zijn naar tijdelijke oplossingen in verband met nieuwbouw, renovatie, scheiding, koop of enig andere reden om baat te hebben bij tijdelijke huur!

De voordeur van de studio's bevindt zich aan de achterzijde van het complex, aan het parkeerterrein Klein Amerika. Via de centrale, afgesloten entree en de trap naar de eerste verdieping betreeft u de gedeelde overloop welke u deelt met de bewoners van de andere studio en het woonhuis. Vanaf de overloop heeft u toegang tot de sauna, sportruimte en de wasruimte. Het gebruik van deze ruimtes is tegen meerprijs onlosmakelijk met deze huurovereenkomst verbonden.

Eenmaal op de overloop vindt u aan uw linkerhand de voordeur naar de studio van ongeveer 30m2. Bij binnenkomst in de luxe keuken valt direct de hoge kwaliteit van de studio op waarbij kosten noch moeite zijn gespaard om een luxe en comforatbele woonervaring te realiseren. De matzwarte keuken met lichtgrijs aanrechtblad sprint direct in het oog en is van alle gemakken voorzien, te denken aan een electrische kookplaat, koel-/vriescombinatie, oven, waterkoker, koffiezetapparaat en al het noodzakelijke servies. Wij spreken in dit geval niet alleen van een gemeubileerde oplevering, wij spreken van een turn-key oplevering!

Tegenover de keuken vindt u het toilet, in lijn met de rest van de woning luxe en modern afgewerkt.

In de woon-/slaapkamer is een ruim tweepersoonsbed te vinden met uitzicht over Klein Amerika. Door creatief om te gaan met de ruimte en een afscheiding, is tevens ruimte gerealiseerd voor een zit-/eethoek voor twee personen.

De badkamer is stijlvol en met oog voor detail afgewerkt, voorzien van een regendouche, dubbele wastafel en stijlvolle vloer-/wandtegels.

BIJZONDERHEDEN

SELECTIEPROCEDURE:

Rotsvast bepaalt op basis van binnenkomende mail welke kandidaten er het eerst hebben gereageerd. Gezien de naar schatting grote aantallen reacties kunnen niet alle kandidaten worden uitgenodigd. Deze mail dient ten minste de volgende informatie te bevatten:

Reacties welke niet aan deze eisen voldoen worden niet in behandeling genomen.

Uitnodiging op volgorde van binnenkomende mail en voor een bezichtigingsronde geldt: vol=vol

Na bezichtiging wordt gescreend op inkomen en betrouwbaarheid in diverse (openbare) registers. Huurder dient deze screening volledig en succesvol te doorlopen en af te ronden met 5 sterren, de beste score in onze screeningstool (Properize). De keuze om de woning aan kandidaten te verhuren is geheel aan eigenaar woning. Indien meerdere kandidaten de screening succesvol doorlopen, wordt de keuze gebaseerd op zowel inkomen, screening als persoonlijke situatie huurder. U heeft als huurder de mogelijkheid uw persoonlijke situatie toe te lichten tijdens de screening.

Kandidaten die de woning niet krijgen toegewezen na screening, hebben het recht op nadere uitleg en uiteraard kunnen zij het screeningsrapport inzien.

LET OP: Rotsvast behartigt de belangen van eigenaar, welke belang heeft bij verhuur per beschikbare datum. Bij een volledig doorlopen screening zal Rotsvast een dossier direct voorstellen aan eigenaar. Indien een dossier reeds is geaccepteerd, worden dossiers die hierna volledig binnenkomen niet meer meegenomen in het proces. Het is de verantwoordelijkheid van kandidaat-huurders om zo snel mogelijk een compleet dossier aan te leveren. Rotsvast zal huurders niet actief informeren over de voortgang van het lopende screeningsproces van andere kandidaat-huurders. In een overspannen woningmarkt gaat Rotsvast er van uit dat kandidaat-huurder zich bewust zijn van het belang om tijdig te handelen.

Heeft u interesse in deze huurwoning? Neem dan contact op met Rotsvast Gouda voor het maken van een afspraak!

Huurprijs

currency 1095.00

Woonoppervlakte

ambulance 30 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Studio

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Studio

Bouwjaar:

1910

Binnenruimte

Aantal kamers:

1

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Borg

€ 1.095

Inhoud

125 m³

Ligging

In het centrum

Bouwjaar

1910

Doelgroep

Werkende

Interieur

Gemeubileerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 01-04-2024

Inkomenseis

€ 6.300

Energielabel

E

Soort woning

Studio, Appartement

Voorzieningen

Toilet; Wasruimte

Onderhoudsstaat

Zeer goed

Aantal woonlagen

1

Huurovereenkomst

Tijdelijke verhuur

Roken toegestaan

Nee

Huisdieren toegestaan

Nee

Maximaal aantal bewoners

2

Soort parkeergelegenheid

Betaald

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid