user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Stationsweg

location Nieuwersluis, Utrecht, Netherlands

currency
2400.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Op schitterende locatie gelegen royale watervilla, met fantastisch uitzicht op slechts 20 minuten van Amsterdam!

Uniek. Dat is hoe we deze luxe woonark, met 2 woonlagen, het beste kunnen omschrijven! Alle wooncomfort van een ‘normaal’ huis, maar dan op het water.

Comfortabel wonen met een permanent vakantiegevoel en bovendien een schitterend en onbelemmerd uitzicht over water en landerijen: Dat kan in deze schitterende en hoogwaardig afgewerkte watervilla!De woonark is landelijk gelegen aan een doodlopende weg met enkel bestemmingsverkeer, vlakbij het dorp Nieuwersluis. Op 10 minuten fietsafstand bevinden zich de dorpskernen Loenen aan de Vecht en Breukelen. Bovendien bent u zo op de snelweg A2, naar Amsterdam of Utrecht. Ook Hilversum is snel te bereiken.Indeling:
De ingang van de woonark bevindt zich bovenste woonlaag. Vanuit de hal zijn een toilet en een wenteltrap bereikbaar.
Boven aan de linkerzijde is de woonkamer gesitueerd (ca. 32 m2)Opvallend is het sfeervolle plafond, met dakbalken van het schuine dak in het zicht. Aan de waterzijde heeft de woonkamer een schuifpui, aan de walzijde zijn er openslaande deuren. Er is een heerlijke houtkachel aanwezig, om te kunnen genieten van een knappend vuur en de behaaglijke warmte daarvan. Uiteraard is er ook centrale verwarming aanwezig.

Aan de rechterzijde bevindt zich de open keuken die voldoende ruimte biedt om te koken en als eetkamer te gebruiken. De inrichting van de keuken is modern, met voldoende kastruimte en diverse inbouwapparaten (onder meer een oven, magnetron en vaatwasmachine).

Via de wenteltrap is de onderste woonlaag bereikbaar. Daar bevinden zich drie slaapkamers, een gang, een toiletruimte, een technische ruimte en een was/ droog- ruimte.  De ouderslaapkamer is voorzien van een inloopkast en een grote wandkast.

Vanzelfsprekend is er een ruime badkamer. Luxe uitgevoerd met een dubbele wastafel, een inloopdouche en een ligbad.

De buitenruimte is gevarieerd. Op de oever is er zo'n 90 m2 ingericht voor een prettig verblijf op een groot houten terras.  Aan de waterzijde is een inpandig terras van circa 8 m2 gesitueerd, bereikbaar vanuit de woonkamer. Daar kunt u heerlijk genieten van de ondergaande zon!En wilt u een frisse duik nemen? Dat is mogelijk vanaf de omloop van de woonark, waaraan een vaste zwemtrap bevestigd is. Bovendien beschikt de ark over een eigen ligplaats voor uw boot: U vaart zo naar de Vecht, Loosdrechtse plassen en ook de Vinkeveense plassen zijn goed bereikbaar.

Kortom: comfortabel en uniek wonen op een schitterende locatie? Dan is deze watervilla dé perfecte woning voor u!Bijzonderheden:** Beschikbaar per 1 april 2023
** Huurperiode 12 / 24 maanden, voorkeur voor lange termijn
** Huurprijs exclusief utiliteiten, TV/Internet en gemeentelijke heffingen
** Waarborgsom 2 x 1 maand huur
** Gemeubileerd
** Gunning eigenaar

Huurprijs

currency 2400.00

Woonoppervlakte

ambulance 145 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Other

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Tuin: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Other

Bouwjaar:

2007

Binnenruimte

Aantal kamers:

5

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Soort

Woningen

Bouwjaar

2007

Beschikbaarheid

Vanaf 01-04-2023

Tuin oppervlakte

90 m²

Balkon oppervlakte

8 m²

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid