user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Kamer Venestraat

location Zwolle, Overijssel, Netherlands

currency
390.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

PRACHTIGE RUIME KAMER MET APARTE SLAAPKAMER

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract word hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt €150 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze kamer is gelegen in een woning in de wijk Assendorp. Vanaf hier is het station op steenworp afstand gelegen. Binnen 5 minuten fietsen is de binnenstad te bereiken, evenals een supermarkt. De gezellige Assendorperstraat met voldoende winkelvoorzieningen bereikt u met een kleine wandeling. De betreffende kamer is gesitueerd aan de voorzijde van het pand en is 22m2 groot. De kamer beschikt over een eigen wastafel, waarbij de slaapkamer in een aparte ruimte te vinden is. De voorzieningen zoals de keuken, douche en toilet worden gedeeld met de 3 medebewoners.

Huurprijs

currency 390.00

Woonoppervlakte

ambulance 22 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Kamer

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Kamer

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Extra kenmerken

Interieur

Kaal

Beschikbaar

Per 01-04-2023

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid