user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Kamer Schuttevaerkade

location Zwolle, Overijssel, Netherlands

currency
271.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

LEUKE KAMER MET APARTE SLAAPKAMER NABIJ HET CENTRUM

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt €160 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat.

OVER DE WONING
Deze kamer is te vinden in de wijk Diezerpoort. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de binnenstad. In iets meer dan 5 minuten fietsen bereikt u het station, op deze afstand is ook een supermarkt te vinden. De betreffende kamer is gesitueerd op de tweede etage van het pand. De kamer beschikt niet alleen over een eigen wastafel, maar ook over een aparte slaapkamer. De andere voorzieningen zoals de keuken, douche en toilet worden gedeeld met de medebewoners.

Huurprijs

currency 271.00

Woonoppervlakte

ambulance 15 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Kamer

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Kamer

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Extra kenmerken

Interieur

Kaal

Beschikbaar

Per 01-04-2023

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid