user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Kamer Groeneweg

location Zwolle, Overijssel, Netherlands

currency
199.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

NETTE KAMER IN DE GEZELLIGE WIJK ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 140 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één bruto-maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze kamer is te vinden in een karakteristieke woning in de gezellige wijk Assendorp. De ligging is ideaal: nabij het centrum, het station en de Assendorperstraat. In 5 minuten fietsen bereikt u zowel het centrum als het station. De betreffende kamer is gesitueerd op de tweede etage aan de voorzijde van het pand. De keuken, douche, toilet en balkon worden gedeeld met de 4 medebewoners in het pand.

Huurprijs

currency 199.00

Woonoppervlakte

ambulance 11 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Kamer

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Kamer

Binnenruimte

Aantal kamers:

1

Aantal slaapkamers:

1

Extra kenmerken

Interieur

Kaal

Beschikbaar

Per 01-06-2023

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid