user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Kamer Eigenhaardstraat

location Zwolle, Overijssel, Netherlands

currency
190.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

NETTE KAMER MET APART ZITGEDEELTE IN ASSENDORP IN DAMESHUIS

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 155 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat.

OVER DE WONING
Deze kamer bevindt zich aan de Assendorperstraat. Hier vind je veel verschillende winkels, eettentjes en ook een supermarkt. Het centrum en station zijn beide binnen 5 minuten lopen te bereiken. De kamer is ongeveer 11m2 groot en is gesitueerd op de tweede etage aan de achterzijde van het pand. De ruimte beschikt ook over een hoogslaper. De voorzieningen zoals de badkamer, het toilet en de buitenruimte worden gedeeld met de medebewoonsters van dit pand.

Huurprijs

currency 190.00

Woonoppervlakte

ambulance 11 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Kamer

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Kamer

Binnenruimte

Aantal kamers:

1

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Interieur

Kaal

Beschikbaar

Per 01-04-2023

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid