user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Meester Lodewijk Albert Kesperweg

location Vlaardingen, Zuid-Holland, Netherlands

currency
2150.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Wij verzoeken u vriendelijk bezichtigingsaanvragen online in te dienen via Funda of per e-mail. Telefonische aanvragen nemen wij niet in behandeling. Wij bezichtigen alleen met kandidaten die alle gevraagde stukken hebben aangeleverd.

INTRODUCTIE
Welkom in Park Vijfsluizen, een verrassend gebied aan de oostkant van Vlaardingen waar natuur en groen samenkomen. Dit voormalige sportpark van Shell wordt nu door Heijmans ontwikkeld tot een duurzame en autoluwe woonwijk. Met ca. 400 duurzame en toekomstbestendige woningen en appartementen, omgeven door groen, biedt Park Vijfsluizen een unieke leefomgeving waarin buitenleven en ontspanning centraal staan.

De energiezuinige herenhuizen aan de entree van Park Vijfsluizen zijn werkelijk 'something else'. Deze woningen zijn ontworpen met oog voor detail en bieden maar liefst twee slaapverdiepingen met vier kamers. Vanaf de woningen geniet je van een prachtig uitzicht op het park aan de voorzijde en op het water en groen aan de achterzijde. De ligging aan het water, de opvallende architectuur en de uitzonderlijke hoogte van vijftien meter maken deze woningen echt bijzonder. Ze zijn niet alleen ruim, maar ook prachtig ingedeeld, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen die op zoek zijn naar een unieke en royale woning.

KENMERKEN
Elk van deze herenhuizen heeft een woonoppervlakte van ca. 145 m2 en beschikt over een tuin aan het water, gelegen op het zuiden. Met drie slaapkamers, én een extra kamer waar u zelf een invulling aan kunt geven, bieden deze woningen voldoende ruimte voor het hele gezin. De badkamer is voorzien van een ligbad, een aparte douche en een wastafel met twee kranen. Bovendien zijn de woningen afgewerkt met een mooie rustige XL Visgraat PVC vloer van hoge kwaliteit, voorzien van een voelbare nerf en luxe hoge plinten. De wanden worden afgewerkt met renovlies en gesausd, en de trappen worden geschilderd. De grote luxe hoekkeuken is voorzien diverse luxe inbouwapparatuur van Siemens en Bora. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Wij begrijpen dat iedereen verschillende behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om het vinden van een nieuwe woning en daarom worden deze woningen in overleg ook te koop aangeboden.

DUURZAAM EN TOEKOMSTBESTENDIG
Duurzaamheid en toekomstbestendigheid zijn belangrijke pijlers in Park Vijfsluizen. Het woonpark is volledig gasloos en alle grondgebonden woningen worden voorzien van een bodembron met een warmtepomp en koelsysteem. Hierdoor wordt er gebruik gemaakt van duurzame energie om de woningen te verwarmen en te koelen. Daarnaast wordt groene mobiliteit gestimuleerd, met de mogelijkheid voor bewoners om gebruik te maken van elektrische deelauto's. Ook zijn er elektrische deel(bak)fietsen en scooters beschikbaar, en zijn er diverse oplaadpunten aanwezig.

In Park Vijfsluizen gaat 'groen wonen' verder dan alleen in het groen wonen. Het betekent ook groen leven op een manier die de planeet zo min mogelijk schaadt. Een deel van de woningen krijgt niet alleen zonnepanelen op het dak, maar ook groene daken. Dit draagt bij aan een betere isolatie en zorgt voor een groen uitzicht. Daarnaast hebben veel woningen regentonnen om regenwater op te vangen en te hergebruiken. In het park zijn er ook wadi's aanwezig die overtollig regenwater opvangen en afvoeren, wat handig is tijdens droogteperiodes. Bovendien is de openbare ruimte zo ontworpen dat hittestress in warme periodes wordt beperkt. Alle huizen hebben een duurzaam energiesysteem met meerdere zonnepanelen dat bijdraagt aan een groen en energiezuinig leven.

GOEDE BEREIKBAARHEID
Park Vijfsluizen biedt niet alleen een groene en duurzame woonomgeving, maar is ook zeer goed bereikbaar. Voor forenzen is de ligging ideaal, met het metrostation Vlaardingen Oost op slechts ca. 150 meter afstand. Ook metrostation Vijfsluizen ligt op ca. 800 meter afstand. Daarnaast zijn de oprit naar de A4 en A20 op ca. 450 meter afstand te vinden. Hierdoor is Park Vijfsluizen de gedroomde plek voor wie in de Randstad werkt maar graag in een groene omgeving wil wonen.

HUURVOORWAARDEN
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden, daarna loopt de huurovereenkomst door (behoudens opzegging) voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één kalendermaand.

Huurprijs: € 2.150 per maand
Waarborgsom: 2 maanden huur
Beschikbaar medio november 2023 (afhankelijk van bouw)

De huurdersnorm is vastgesteld op een bruto maandinkomen van minimaal drie maal de huurprijs. Dit betekent dat het bruto gezinsinkomen drie maal de huurprijs dient te bedragen. De definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt plaats via een zogenaamde creditcheck.

Daarvoor moeten wij een aantal van uw persoonlijke gegevens, zoals legitimatie, inkomsten en woonsituatie kunnen inzien. De volgende documenten dienen te worden aangeleverd in PDF-bestand via e-mail:
• Kopie paspoort/ID-kaart (geen rijbewijs)
hiervoor kunt u indien gewenst gebruik maken van de app KopieID om zo een veilige kopie te maken van dit document, hier kunt u uw bsn en documentnummer afschermen aangezien wij deze niet nodig hebben voor de eerste creditcheck
• Kopie arbeidsovereenkomst
• Werkgeversverklaring
• Kopie drie recente loonstroken
• Kopie laatste drie bankafschriften
• Verhuurdersverklaring of in geval van een eigen woning een hypotheekverklaring (indien geen hypotheekverklaring overlegd kan worden, de bankafschriften van het laatste half jaar)

Indien u ondernemer bent:
• Kopie paspoort/ ID-kaart (geen rijbewijs)
• Recent Uittreksel Kamer van Koophandel
• Jaarcijfers van de laatste 2 jaar
• Verhuurdersverklaring of in geval van een eigen woning een hypotheekverklaring (indien geen hypotheekverklaring overlegd kan worden, de bankafschriften van het laatste half jaar)

Let op. Zonder een complete aanlevering van gevraagde gegevens, wordt uw aanvraag niet in behandeling genomen.

Hoewel we deze informatie met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen en afgebeelde illustraties en artists-impressions. Deze zijn slechts bedoeld als voorbeeld en zijn niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, inclusief prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Huurprijs

currency 2150.00

Woonoppervlakte

ambulance 145 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Tuin: checkmark
Parkeerplaats: checkmark
Auto garage: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Binnenruimte

Aantal kamers:

6

Aantal slaapkamers:

3

Extra kenmerken

Tuin

Achtertuin en voortuin

Inhoud

580 m³

Bouwjaar

Na 2020

Huurprijs

€ 2.150 per maand (geen servicekosten)

Soort bouw

Nieuwbouw

Waarborgsom

€ 4.300 eenmalig

Energielabel

Niet beschikbaar

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort parkeergelegenheid

Op eigen terrein

Gebouwgebonden buitenruimte

90 m²

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid