user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Heysekade

location Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands

currency
2250.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

310093

Let op! Een bezichtiging kunt u alleen online aanvragen via deze website.

Vermeld de 7 antwoorden op deze vragen in uw bezichtigingsverzoek (zonder deze 7 antwoorden is een bezichtiging niet mogelijk):

********************************************

Let op! Er geldt een energievergoeding €200 per maand voor gebruik van de zonnepanelen. Er zijn verder geen kosten voor gas en elektra.

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Bijna-nieuwbouwwoning aan de Heysekade, met vier slaapkamers
Wonen op een bijzonder stukje Rotterdam dat nog even authentiek is als toen.

Weinig plekken in Rotterdam met zo’n uitgesproken karakter als deze, met om je heen de herinneringen aan de scheepswerf van de RDM, waar ooit de SS Rotterdam werd gebouwd. Welkom op Heijplaat!
Welkom in een uniek stukje stad, met een grote aantrekkingskracht op iedereen die graag ietsje minder doorsnee wil wonen. Want dat kan hier, in deze drielaagse kadewoning aan de Heysekade, met uitzicht op de haven en de Maas waar altijd iets te zien valt. Alle ruimte op drie verdiepingen, vier slaapkamers, een grote badkamer én een achtertuin van 11,5 meter op het zuiden? Kom aan boord op Heijplaat!

Aan de ene kant de rust en veiligheid van een dorp, maar tegelijkertijd het rauwe karakter van de haven, en het centrum binnen handbereik.
In een carrévorm heeft het stoerste stadsdeel van Rotterdam er een klein wijkje bijgekregen.
In het midden ligt een beschutte groene binnentuin. Aan de rand, uitkijkend over het water, staan 16 kadewoningen. Het zijn huizen met een vormgeving die is geïnspireerd op de havenhuizen van vroeger.

Comfortabel én energieneutraal
Authentiek, robuust en kubistisch, en tegelijkertijd van alle moderne comfort voorzien. Zonder energierekening: de woningen zijn gasloos en 0-op-de-meter uitgevoerd. Compleet met warmte uit de bodem, een warmteterugwin-unit en zonnepanelen op het platte dak. Vloerverwarming én vloerkoeling op alle verdiepingen houden winter en zomer aangenaam.

Zo goed als nieuwbouw
De woning is in 2019 nieuw opgeleverd, en bevindt zich dan ook in optimale staat. De woning is gebouwd uit onderhouds-arme en duurzame materialen.
Op zowel de begane grond als de verdiepingen zijn voorzien van een eikenhouten vloer in visgraatmotief, met uitzondering van de badkamer, het toilet, de gang en de bergruimten waar een gietvloer ligt. De muren zijn strak afgewerkt met glasvlies en het plafond op de begane grond is gestuct.

Centraal georiënteerde keuken met kookeiland
De keuken is prominent in het midden van de begane grond gesitueerd. Het is een keuken die woonmagazine-proof is: klassiek wit gaat samen met een strak design, waar het kook-eiland centraal staat. Alle vertrouwde keukenapparatuur is er; koelvries-combi, een inductie kookplaat met werkbladafzuiging, een vaatwasser en een oven. Door de eilandopstelling heb je een zee aan bergruimte. Ook geeft zo’n eiland midden in de living meteen een huiselijke sfeer.

Met een diepte van 9,80 meter blijft er aan weerszijden van de keuken genoeg ruimte over voor een eetkamer en een zitgedeelte. En eten is hier elke dag genieten, met uitzicht op de Heysehaven.

Twee slaapkamers, riante design-badkamer
Op de eerste verdieping vind je twee van de vier slaapkamers. Heerlijk ruime vertrekken zijn het, ook door de breedte van de kadewoningen: bijna 5,50 meter. Qua afmeting zijn de twee kamers vergelijkbaar.

In het midden van de verdieping vind je de badkamer, die extra groot is uitgevoerd. De inrichting is er één op design-niveau: inloopdouche, ligbad en een eikenhouten wastafelmeubel, dat het interieur warmte geeft in combinatie met de kleurstelling van vloer en muren.

Nog twee slaapkamers, ruime berging
Slaapkamers drie en vier zijn op de derde woonlaag te vinden. Aan de achterzijde een identieke grote kamer als een verdieping lager. Aan de voorzijde zelfs nog een slag groter. Tussen de kamers bevindt zich de technische ruimte/berging met wasmachine-aansluiting. En ook die is royaal. Door z’n afmetingen heb je er een fijne wasruimte aan. Dan blijft er nog genoeg opbergruimte over. En de slaapkamer aan de voorzijde op deze verdieping zal vermoedelijk als eerste worden geclaimd: fenomenaal, wat een uitzicht over de haven!

Diepe achtertuin, met speelplezier in de binnentuin
Tuinplezier is er volop. Hoe kan het anders met een achtertuin van 11,5 bij 5,5 meter, ideaal gelegen: op het zuiden. Direct achter het huis is het beschut zonnen op de houten vlonder. Met veel gras, omzoomd door struiken, oogt de achtertuin heel natuurlijk. Via het achterom bereik je de geventileerde houten berging met voldoende ruimte voor fietsen en tuingereedschap.
Direct buiten de tuin bevindt zich de eigen parkeerplaats met oplader voor een elektrische auto. En heb je kinderen? Die gaan hier een geweldige tijd tegemoet, met volop speeltoestellen in de gezamenlijke binnentuin aan de achterzijde. Deze is gedeeld eigendom van alle bewoners met aangrenzende tuinen, en een mooie plek voor ontspanning en gezelligheid.

Verbindingen en voorzieningen
Via de Eemshavenweg en de Waalhavenweg rijd je makkelijk naar de A15. Verder is er een goede busverbinding naar o. a. Zuidplein, en vaart vanuit Heijplaat ieder kwartier een waterbus naar de overkant van de Maas om in de stad te kunnen komen, waarbij het tijdens de spits mogelijk is om de fiets mee te nemen. En direct voor de deur vind je ten slotte een steiger voor de watertaxi waarmee je binnen 10 minuten in het centrum van Rotterdam bent. Zowel via weg als over het water goed bereikbaar. Dat maakt wonen op Heijplaat tot iets bijzonders.
Op enkele minuten loopafstand bevinden zich een kinderdagverblijf en basisschool. Op steenworp afstand is tevens een kleine lokale supermarkt aanwezig voor je dagelijkse boodschappen.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 2019
• Gebruiksoppervlak circa 159 m²
• Inhoud circa 576 m³
• Eigen grond
• 0-op-de-meter
• Energielabel A
• EPC van 0
• Gasloos verwarmd middels warmtepomp met diepteboring
• Warmte terug win installatie
• Voorzien van 24 zonnepanelen
• Voorzien van vloerverwarming en koeling op alle verdiepingen
• Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met triple glas
• Oplevering in overleg.

********************************************

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief Gas, water en elektra, maar inclusief eventuele servicekosten.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm
Uw netto gezinsinkomen dient circa 3 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Toestemmingen
Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

Op naam zetten gas en elektra?

Let op! Er geldt een energievergoeding €200 per maand voor gebruik van de zonnepanelen. Er zijn verder geen kosten voor gas en elektra.
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

********************************************

Huurprijs

currency 2250.00

Woonoppervlakte

ambulance 159 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 4

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Binnenruimte

Aantal kamers:

5

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Looptijd

Minimaal 6, maximaal 24 maanden

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per direct

Energielabel

A

Soort woning

Eengezinswoning

Voorzieningen

Bergruimte; Douche; Bad; Toilet

Huurovereenkomst

Tijdelijke verhuur

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid