user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Milongastraat

location Purmerend, Noord-Holland, Netherlands

currency
1595.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

310077

Let op! Een bezichtiging kunt u alleen online aanvragen via deze website.

Vermeld de 7 antwoorden op deze vragen in uw bezichtigingsverzoek (zonder deze 7 antwoorden is een bezichtiging niet mogelijk):

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

De tussenwoning op Milongastraat 19 is lekker centraal gelegen in de wijk Weidevenne. Hier woon je op loopafstand (3 minuten) van treinstation Weidevenne, winkelcentrum het van Damplein en verschillende basisscholen zoals OBS De nieuwe Wereld en Oeccumenische Basisschool De Marimba. Mocht je met de bus reizen? Geen probleem: bus 308 stopt om de hoek en brengt je binnen 20 minuten naar Amsterdam Noord.
De wijk is ruim opgezet en in de omgeving van het huis is genoeg parkeermogelijkheid voor je auto.
Kinderen hebben in deze wijk vrij spel. Ze kunnen lopend of op de fiets naar één van de basisscholen in de wijk. Rondom het huis zijn meerdere speelveldjes waar ze na school met vriendjes nog even kunnen spelen.

Laten we een kijkje nemen in het huis:
We gaan via de voordeur het huis in. Vanuit hier heb je toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer en keuken.
Laten we eerst de tuingericht woonkamer gaan bekijken. Deze is over de volle breedte uitgebouwd en hierdoor dus een perfecte plek om je danspassen te oefenen. Via de tuindeur is de zonnige achtertuin bereikbaar.
Maar eerst bekijken we de voorzijde van het huis, want hier is de keuken geplaatst.
De moderne keuken uit 2021 is netjes afgewerkt en voorzien van koelkast en vriezer, vaatwasser, over, inductiekookplaat, afzuigkap en een combi-magnetron.
De eerste verdieping kenmerkt zich door de rechte wanden en de goede afmeting van de verschillende vertrekken.
Via de overloop bereik je de 3 slaapkamers, alle slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer. De badkamer is afgewerkt in lichte kleurstelling en voorzien van een douchecabine, een tweede toilet, de wasmachine aansluiting en een wastafel.

Tot slot bekijken we de fijne achtertuin. Zoals gezegd heeft deze de ideale ligging op het zonnige zuidoosten, laat die zon maar lekker schijnen! Zie je jezelf al zitten met een kopje koffie en een krantje? Achterin de tuin staat nog een berging.

Nog alles op een rij:
- uitbouw, waardoor de woonkamer lekker ruim is
- centrale ligging in de dansbuurt
- zonnige tuinligging op het zuidoosten
- gasloos

********************************************

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief Gas, water en elektra, maar inclusief eventuele servicekosten.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm
Uw netto gezinsinkomen dient circa 3 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Toestemmingen
Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

********************************************

Huurprijs

currency 1595.00

Woonoppervlakte

ambulance 91 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Looptijd

Minimaal 6, maximaal 24 maanden

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per direct

Energielabel

A

Soort woning

Eengezinswoning

Voorzieningen

Bergruimte; Douche; Toilet

Huurovereenkomst

Tijdelijke verhuur

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid