user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Sint Bavolaan

location Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Netherlands

currency
2350.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Wij verzoeken u vriendelijk bezichtigingsaanvragen online in te dienen via Funda of per e-mail. Telefonische aanvragen nemen wij niet in behandeling. Wij bezichtigen alleen met kandidaten die alle gevraagde stukken hebben aangeleverd.

INTRODUCTIE
Ontdek een betoverende toekomst vol duurzaamheid en comfort.

In Landgoed In Den Houte te Noordwijkerhout zetten we een stap van een rijk verleden naar een schitterende toekomst. We zijn verheugd om 5 energiezuinige woningen aan te bieden, die in 2023 zijn gerealiseerd. De woningen zijn uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming en een mechanisch CO2- en vocht gestuurd ventilatiesysteem. Hiermee creëren we een ideale leefomgeving waarin comfort en duurzaamheid hand in hand gaan.

Omgeving
Op het landgoed kunt u volop genieten van de prachtige natuur, wandelen te midden van monumentale bomen en genieten van een frisse, eigentijdse sfeer. Parkeren in een groene omgeving, buiten leven en energiezuinigheid zijn de essentiële kenmerken van wonen op dit landgoed. Bovendien bevindt u zich binnen enkele minuten op het strand, waardoor u het beste van zowel de natuur als het strand binnen handbereik heeft.

Kenmerken woning:
De ruime eengezinswoningen zijn gebouwd met een betonnen casco en hebben gevels van metselwerk en hoofdzakelijk hardhouten kozijnen met draaikiepramen. De moderne keuken is smaakvol ingericht met frisse kleuren en voorzien van alle benodigde apparatuur (koelkast, inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser en afzuigkap).

Bij binnenkomst in de hal bevinden zich het toilet en de meterkast. De technische ruimte voor de warmtepomp bevindt zich onder de trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, dubbele wastafel en een zwevend toilet. Zowel de badkamer als het toilet op de begane grond worden afgewerkt met vloer- en wandtegels. Daarnaast wordt er in de badkamer een elektrische handdoekradiator geplaatst.

De ruime zolder op de 2e verdieping is opgedeeld in twee ruimtes door middel van een wand, waarvan één ruimte dienst doet als vierde slaapkamer. In de andere ruimte zijn de aansluitingen voor zowel de wasmachine als de wasdroger te vinden.

De tuin wordt t aangelegd opgeleverd, wat betekent dat u direct kunt gaan genieten in uw tuin. In de achtertuin staat verder een buitenberging die bedoeld is als fietsenstalling. De achtertuinen worden gescheiden door een staafmathekwerk en worden voorzien van hedera beplanting.

Zowel op de begane grond als op de eerste en tweede verdieping wordt de warmteafgifte verzorgd door vloerverwarming. Daarnaast is de woning voorzien van een mechanisch CO2- en vocht gestuurd ventilatiesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de ventilatielucht mechanisch wordt afgevoerd door de MV-box en verse lucht via de zelfregelende ventilatieroosters in de gevels wordt aangevoerd.

De woningen worden volledig instapklaar opgeleverd, inclusief renovlies behang, welke daarna 2 maal dekkend wit (ral9010) worden gesausd, een laminaatvloer en geschilderde trappen.

Huurvoorwaarden
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden, daarna loopt de huurovereenkomst door (behoudens opzegging) voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één kalendermaand.

Huurprijs: € 2.350 per maand
Waarborgsom: 2 maanden huur
Oplevering medio 4e kwartaal 2023

De huurdersnorm is vastgesteld op een bruto maandinkomen van minimaal drie maal de huurprijs. Dit betekent dat het bruto gezinsinkomen drie maal de huurprijs dient te bedragen. De definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt plaats via een zogenaamde creditcheck.

Daarvoor moeten wij een aantal van uw persoonlijke gegevens, zoals legitimatie, inkomsten en woonsituatie kunnen inzien. De volgende documenten dienen te worden aangeleverd in PDF-bestand via e-mail:
• Kopie paspoort/ID-kaart (geen rijbewijs)
hiervoor kunt u indien gewenst gebruik maken van de app KopieID om zo een veilige kopie te maken van dit document, hier kunt u uw bsn en documentnummer afschermen aangezien wij deze niet nodig hebben voor de eerste creditcheck
• Kopie arbeidsovereenkomst
• Werkgeversverklaring
• Kopie drie recente loonstroken
• Kopie laatste drie bankafschriften
• Verhuurdersverklaring of in geval van een eigen woning een hypotheekverklaring (indien geen hypotheekverklaring overlegd kan worden, de bankafschriften van het laatste half jaar)

Indien u ondernemer bent:
• Kopie paspoort/ ID-kaart (geen rijbewijs)
• Recent Uittreksel Kamer van Koophandel
• Jaarcijfers van de laatste 2 jaar
• Verhuurdersverklaring of in geval van een eigen woning een hypotheekverklaring (indien geen hypotheekverklaring overlegd kan worden, de bankafschriften van het laatste half jaar)

Let op. Zonder een complete aanlevering van gevraagde gegevens, wordt uw aanvraag niet in behandeling genomen.

De gebruikte afbeeldingen zijn ‘artist impressions’ en zijn uitsluitend bedoeld om een beeld te kunnen vormen van de woning. Deze afbeeldingen kunnen op onderdelen afwijken van de werkelijkheid.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden verleend.

Huurprijs

currency 2350.00

Woonoppervlakte

ambulance 117 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 4

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Tuin: checkmark
Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Binnenruimte

Aantal kamers:

5

Aantal slaapkamers:

4

Extra kenmerken

Tuin

Achtertuin en voortuin

Inhoud

305 m³

Bouwjaar

Na 2020

Isolatie

Dubbel glas en volledig geïsoleerd

Huurprijs

€ 2.350 per maand (geen servicekosten)

Soort bouw

Nieuwbouw

Waarborgsom

€ 4.700 eenmalig

Energielabel

Niet beschikbaar

Schuur/berging

Vrijstaande houten berging

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Externe bergruimte

5 m²

Soort parkeergelegenheid

Openbaar parkeren

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid