user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Ten Katestraat

location Nijmegen, Gelderland, Netherlands

currency
1695.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

31010 2

Let op! Een bezichtiging kunt u alleen online aanvragen via deze website.

Vermeld de 7 antwoorden op deze vragen in uw bezichtigingsverzoek (zonder deze 7 antwoorden is een bezichtiging niet mogelijk):

1. Aantal volwassenen die de woning gaat bewonen?
2. Aantal kinderen die de woning gaat bewonen?
3. Heeft u huisdieren, zo ja? Welke?
4. Hoogte van het gezamenlijke netto maandinkomen?
5. Kunt u bij onvoldoende inkomen een verhoogde borg betalen?
6. De reden van verhuizing?
7. Per wanneer u de woning wilt betrekken?

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Wat treffen we aan; een keurig onderhouden eindwoning, een fijne tuin en bijna alle denkbare voorzieningen zijn in de nabijheid te vinden. Je kunt hierbij denken aan de winkelvoorzieningen om de hoek, het centrum van Nijmegen en het centraal station op 5 minuten fietsafstand, basis- en voortgezet onderwijs en diverse sportmogelijkheden op korte afstand en daarbij is de woning ook nog in een kindvriendelijke buurt gelegen. Ideaal toch!

We nemen snel een kijkje in de woning;

Uiteraard komen we binnen in de hal met toegang tot de garderobe, toiletruimte met toilet en fontein, meterkast en woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht met voldoende ruimte voor een gezellige zit/tv-hoek. Door de aanbouw aan de achterzijde is er een woonkeuken gecreëerd, wat betekent dat er in de woonkamer extra ruimte is ontstaan ter plaatse van de eethoek. Van origine was er een open trap midden in de woonkamer naar de eerste verdieping, maar de huidige eigenaren hebben hier een wand met deur geplaatst. In het kader van energieverbruik een welkome aanpassing!

De uitgebouwde keuken (december 2015) in L-opstelling heeft diverse inbouwapparatuur, te weten: inductiekookplaat met afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. In het verlengde van de ruimte met uitzicht op de achtertuin is plaats voor een flinke tafel waar je gezellig kunt zitten, terwijl de kok bezig is met het bereiden van het gerecht of om 's morgens lekker de krant te lezen. De tuin is middels een deur bereikbaar.

Via de deur in de woonkamer komen we op de eerste verdieping waar we 3 fijne slaapkamers aantreffen. De badkamer heeft een ligbad, een douchecabine, een 2e toilet en een wastafel met meubel. De badkamer stond op de lijst om vervangen te worden, dus bedenk maar eens welke stijl en indeling deze moet krijgen. . .

Op de tweede verdieping komen we op de voorzolder met cv-ketel (2014, huurketel) en het plekje van wasmachine en droger. Een ruime vierde slaapkamer met groot dakraam en veel opbergruimte achter het knieschot maakt het geheel compleet.

We gaan naar beneden en lopen door naar de tuin met achterin de berging en een afsluitbare poort. Achter de keuken is een overkapping gemaakt, waar je beschut kunt zitten met een drankje of een hapje.

Enkele wetenswaardigheden:
- gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- energielabel C;

********************************************

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief Gas, water en elektra, maar inclusief eventuele servicekosten.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm
Uw netto gezinsinkomen dient circa 3 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Toestemmingen
Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

********************************************

Huurprijs

currency 1695.00

Woonoppervlakte

ambulance 106 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 4

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Opslag: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Binnenruimte

Aantal kamers:

5

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Looptijd

Minimaal 6, maximaal 24 maanden

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per direct

Energielabel

C

Soort woning

Eengezinswoning

Voorzieningen

Bergruimte; Douche; Bad; Toilet

Huurovereenkomst

Tijdelijke verhuur

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid