user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Zonnelaan

location Huis ter Heide (Zeist), Utrecht, Netherlands

currency
1565.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Ruime en uiterst energiezuinige eengezinswoning met een lichte woonkamer, eigentijdse keuken, 3 comfortabele slaapkamers, luxueuze badkamer, ruime zolder en een zonnige achtertuin. Deze woning is een integraal onderdeel van het MorgenWonen.

MorgenWonen vertegenwoordigt de nieuwe maatstaf voor hedendaags bouwen en wonen. Deze woningen worden vanuit elk perspectief opgericht met het oog op de toekomst: opmerkelijk duurzaam en milieuvriendelijk.

Indeling
begane grond: entree en hal met de meterkast, een nette toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping. De ruime en lichte woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze beschikt over een handige trapkast en een deur die toegang geeft tot de zonnige achtertuin. Vanuit de woonkamer loopt u direct door naar de moderne open keuken. De keuken is opgesteld in een hoekopstelling en uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een RVS recirculatiekap, een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie, een combi-oven en voldoende opbergruimte. De gehele begane grond is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming en strakke wand- en plafondafwerking.

Eerste verdieping: via de overloop bereikt u de trap naar de tweede verdieping. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Vanuit de grootste slaapkamer kijkt u uit op de achtertuin. De ruime badkamer is compleet met Villeroy & Boch sanitair, een designradiator en Mosa tegelwerk op de vloer. Op de gehele eerste verdieping ligt een PVC vloer met vloerverwarming en is er een keurige afwerking van de wanden en plafonds.

Tweede verdieping: riante zolderverdieping van circa 28 m² is voorzien van een dakraam en de benodigde aansluitingen voor uw wasmachine. Deze zolderverdieping leent zich uitstekend als werkruimte of hobbykamer.

Tuin: zonnige achtertuin met zonneterras, grasveld en een betegeld pad naar een houten berging. Poort naar achterom.

Locatie
De wijk Sterrenberg biedt voor iedereen iets, de rust en de natuur zijn "om je heen", maar tevens met een goede ontsluiting naar steden als Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. De opzet van de wijk lijkt op een klein en gemoedelijk dorp. De 'hoofdstraat' mondt uit op een gezellig plein. Rondom dit plein bevinden zich de diverse voorzieningen van Abrona, zoals een zorgloket en welzijnsfaciliteiten. Er is een bestaand hoofdgebouw dat als uitgangspunt voor de rest van de architectuur rond het plein dient. Zo ontstaat er een mooi geheel waar ondanks de sociale functie van Abrona, ruimte en rust belangrijke aspecten zijn voor alle bewoners.

Bijzonderheden
Zeer energiezuinige woning.
De woning is voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp.
De huurprijs is exclusief kosten voor water, elektriciteit en andere gebruikerslasten.
De minimale huurperiode bedraagt 1 jaar.
Contributie bewonersvereniging € 10,= per jaar.

Algemene huurvoorwaarden
Uiteraard willen wij u als woningzoekende optimaal van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor één van onze huurwoningen, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen.
• Eénverdiener: 3,5 x bruto maandhuur als inkomenseis (incl. vaste toeslagen en vakantiegeld);
• Tweeverdieners: het tweede bruto salaris telt voor 100% mee;
• Waarborgsom: één maand kale huur;
• Bij een jaarcontract geldt dezelfde inkomenseis. Er is een verhoogde borg van 2 maanden in plaats van één;
• ZZP’ers: dezelfde inkomenseis met een verhoogde waarborgsom van 2 maanden in plaats van één;
• Bij een minimum salaris van 75% van de inkomenseis is een garantstelling van derden vereist (het maximale bedrag in de borgstellingsovereenkomst is één keer de jaarhuur);
• Huisdieren alleen na toestemming beheerder (na toestemming zal er een verhoogde borg van twee maanden in plaats van één gelden);
• Overwaarde huidige woning en spaargelden kunnen slechts in zeer uitzonderlijke gevallen en geheel naar oordeel van beheerder worden meegenomen.

Na uw reactie op de woning ontvangt u van ons een email om een eigen digitaal dossier (IDD) aan te maken en uw basisgegevens in te vullen. Ook ontvangt u een link naar Datakeeper om uw inkomensgegevens te delen. Alleen geverifieerde inkomens via Datakeeper worden meegenomen in de toewijzing.

Bij zelfstandige ondernemers
• Een ingevulde accountantsverklaring of soortgelijk document voor ondernemers;
• Een ingevulde inkomensverklaring (eerder het IB60 formulier);
• Recente jaarcijfers;
• U dient minimaal jaarstukken van de laatste drie afgeronde jaren te laten zien. Indien er geen stukken van drie afgeronde jaren beschikbaar zijn, vindt er een extra toetsing naar oordeel van beheerder plaats;
• Recent gewaarmerkt uittreksel Kamer van Koophandel voor ondernemers (max. drie maanden oud).

DATAKEEPER EN PROCES
Om op een veilige en betrouwbare manier in aanmerking te kunnen komen voor één van onze huurwoningen vragen we u uw gegevens te verifiëren via de Datakeeper app. Datakeeper is een door de Rabobank ondersteunde applicatie op uw telefoon om op een veilige en snelle gebruiksvriendelijke manier uw inkomens- en persoonsgegevens met ons te delen. Via deze pagina willen we u graag informeren over het gebruik van Datakeeper. Wij adviseren u deze pagina zorgvuldig door te lezen en het stappenplan te doorlopen om uw inschrijving compleet te maken.
Met Datakeeper kunnen we uw privacy beter waarborgen en bent u zelf in controle over de verstuurde gegevens. Niemand anders heeft inzicht in de gegevens die op uw telefoon staan opgeslagen. U bepaalt daarmee zelf met wie en wanneer u uw gegevens deelt en u ziet precies welke gegevens worden verstuurd. Het compleet maken van uw inschrijving via Datakeeper is wel een voorwaarde om u in te kunnen schrijven voor één van onze huurwoningen. Inschrijvingen die niet compleet zijn doordat inkomens- en persoonsgegevens via Datakeeper ontbreken worden niet in behandeling genomen.

Voor nu vragen we u alvast te controleren of u beschikt over uw inloggegevens van DigiD. Het is niet mogelijk om in te loggen met de DigiD app. U moet dus in het bezit zijn van een gebruikersnaam en wachtwoord. Kijk op om te controleren of de sms-verificatie aanstaat. Op deze site van DigiD kunt u met de grote oranje button inloggen en het verifiëren per sms aanzetten.

Wilt u meer weten over Datakeeper? Ga dan naar Datakeeper.nl voor meer informatie of neem contact met ons op via

Huurprijs

currency 1565.00

Woonoppervlakte

ambulance 125 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Tuin: checkmark
Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Bouwjaar:

2019

Binnenruimte

Aantal kamers:

5

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Tuin

Achtertuin, voortuin en zonneterras

Inhoud

400 m³

Ligging

Aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving en in woonwijk

Bouwjaar

2019

Isolatie

Geen isolatie

Huurprijs

€ 1.565 per maand (servicekosten onbekend)

Specifiek

Gedeeltelijk gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Warmte terugwininstallatie en warmtepomp

Waarborgsom

€ 1.565 eenmalig

Energielabel

Niet beschikbaar

Voorzieningen

Elektra

Schuur/berging

Vrijstaande houten berging

Aantal badkamers

1 badkamer en 1 apart toilet

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Externe bergruimte

5 m²

Badkamervoorzieningen

Douche en toilet

Soort parkeergelegenheid

Openbaar parkeren

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid