user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Korte Noodgodsstraat

location Gouda, Zuid-Holland, Netherlands

currency
2295.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
ZEER RUIME MAISONETTE IN MONUMENTAAL PAND BINNENSTAD GOUDA

Aan de hoek van de Korte Noodgodsstraat en de Peperstraat te Gouda vindt u deze zeer ruime vierkamer maisonette welke u te huur wordt aangeboden voor onbepaalde tijd. De gehele woning is in 2023 gerenoveerd en in december 2023 opgeleverd voor verhuur aan de eerste bewoners.

U treedt binnen in de ruime woonverdieping op straatniveau. De woonkamer is te betreden via de voordeur welke direct grenst aan de straat, of via het monumentale centrale trappenhuis van het oude Postkantoor waarmee u een interne, chique entree heeft. In dat laatste geval deelt u de entree met enkele andere bewoners van het complex en betreedt u de woning via een kleine hal alwaar u ook het gastentoilet vindt.

De woonkamer met open keuken is opvallend ruim en geniet veel lichtinval aan twee zijden van de kamer en franse balkons. De open U-vormige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te noemen een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en combinatie oven/magnetron. Aan de achterzijde van de kamer vindt u de gebruiksklare bijkeuken welk u genoeg opberg ruimte biedt.

Via de wenteltrap daalt u af naar de tweede verdieping. Hier zijn drie ruime slaapkamers te vinden waarvan 2 slaapkamers voorzien zijn van een ruime vide. Het speelse karakter van de woning valt op en het unieke aspect dat deze verdieping onder waterniveau is gerealiseerd mag zeker niet onbenoemd blijven. Vanzelfsprekend is ventileren via openslaande ramen gewoon mogelijk!

Ook de moderne en ruime badkamer is op deze verdieping te vinden. Voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel, toilet, vloerverwarming en handdoekenradiator is deze badkamer van alle gemakken voorzien.
Hier vind u overigens ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Externe bergruimte heeft deze woning niet, maar dit wordt ruimschoot opgevangen door diverse mogelijkheden tot berging in de woning. We noemden al eerder de berging achter de keuken, maar ook de ruime vliering, de bergruimte onder de vloer van de eerste slaapkamer, de beide vide's en de berging in de hal bij de badkamer zijn het benoemen waard.

BIJZONDERHEDEN:

Deze woning wordt u aangeboden voor onbepaalde tijd met een minimale contractduur van 12 maanden
- Deze woning beschikt vanwege de Monumentale status niet over een energielabel
- Huurders zijn zelf verantwoordelijk voor de contracten met nutsbedrijven en leveranciers voor televisie en internet
- Parkeren is uitsluitend mogelijk middels parkeervergunning welke aan te vragen is bij de daartoe bevoegde instantie. Houd rekening met beperkte uitgifte van parkeervergunningen in 2024 en gewijzigd parkeerbeleid van de gemeente Gouda. Een vergunning is niet gegarandeerd

- Eventueel gebruik van de voorruimte(n) aan de straat als representatieve werk-, show- of kantoorruimte is toegestaan.

SELECTIEPROCEDURE:

Rotsvast bepaalt op basis van binnenkomende mail welke kandidaten er het eerst hebben gereageerd. Gezien de naar schatting grote aantallen reacties kunnen niet alle kandidaten worden uitgenodigd. Deze mail dient ten minste de volgende informatie te bevatten:

- Naam huurder(s)
- Toelichting samenstelling gezelschap
- Bruto jaarinkomen huurder(s)

Reacties welke niet aan deze eisen voldoen worden niet in behandeling genomen.

Uitnodiging op volgorde van binnenkomende mail en voor een bezichtigingsronde geldt: vol=vol

Na bezichtiging wordt gescreend op inkomen en betrouwbaarheid in diverse (openbare) registers. Huurder dient deze screening volledig en succesvol te doorlopen en af te ronden met 5 sterren, de beste score in onze screeningstool (Properize). De keuze om de woning aan kandidaten te verhuren is geheel aan eigenaar woning. Indien meerdere kandidaten de screening succesvol doorlopen, wordt de keuze gebaseerd op zowel inkomen, screening als persoonlijke situatie huurder. U heeft als huurder de mogelijkheid uw persoonlijke situatie toe te lichten tijdens de screening.

Kandidaten die de woning niet krijgen toegewezen na screening, hebben het recht op nadere uitleg en uiteraard kunnen zij het screeningsrapport inzien.

LET OP: Rotsvast behartigt de belangen van eigenaar, welke belang heeft bij verhuur per beschikbare datum. Bij een volledig doorlopen screening zal Rotsvast een dossier direct voorstellen aan eigenaar. Indien een dossier reeds is geaccepteerd, worden dossiers die hierna volledig binnenkomen niet meer meegenomen in het proces. Het is de verantwoordelijkheid van kandidaat-huurders om zo snel mogelijk een compleet dossier aan te leveren. Rotsvast zal huurders niet actief informeren over de voortgang van het lopende screeningsproces van andere kandidaat-huurders. In een overspannen woningmarkt gaat Rotsvast er van uit dat kandidaat-huurder zich bewust zijn van het belang om tijdig te handelen.

Heeft u interesse in deze huurwoning? Neem dan contact op met Rotsvast Gouda voor het maken van een afspraak!

Huurprijs

currency 2295.00

Woonoppervlakte

ambulance 153 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Bouwjaar:

1940

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

375 m³

Bouwjaar

1940

Huurprijs

€ 2.295 per maand (geen servicekosten)

Specifiek

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Cv-ketel

Waarborgsom

€ 2.295 eenmalig

Energielabel

Niet beschikbaar

Aantal badkamers

1 badkamer

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort parkeergelegenheid

Parkeervergunningen

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid