user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Bosscheweg

location Erp, Noord-Brabant, Netherlands

currency
414.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Eind oktober komt er een woning vrij in Erp! Voor de locatie zijn we opzoek naar een koppel/ tweetal. Ben je samen met je partner, familielid of een goede vriend of vriendin opzoek? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Het gaat om een vrijstaande woning, een voormalig horeca pand waar jullie maar liefst 208m2 tot jullie beschikking hebben! Er is een tuin aanwezig, we vragen jullie deze bij te houden. Het hebben van groene vingers is daarom een pluspunt. Mochten jullie met de auto naar de locatie toekomen, kunnen jullie de auto op het terrein parkeren. Zijn jullie afhankelijk van openbaar vervoer? Dit is iets langer dan een kwartiertje lopen. Het centrum van van Beek en Donk is 5 autominuten verderop voor jullie. Waar jullie even heen kunnen rijden voor de boodschappen maar jullie kunnen er natuurlijk ook gezellig een dagje gaan shoppen! We vragen maandelijks €207,- per persoon, dit is exclusief de nutsvoorzieningen en eventuele gemeentelijke belastingen.

N. B. : De woning wordt aangeboden op basis van antikraak. Er wordt een bruikleenovereenkomst voor onbepaalde tijd afgesloten, met een opzegtermijn van 28 dagen voor beide partijen.

Is deze locatie niet helemaal wat je zoekt? Neem dan gerust een kijkje bij onze andere beschikbare opties! Dé Vastgoedbeschermer is een landelijk opererende organisatie voor leegstandsbeheer, dus er is wellicht een alternatieve woonruimte die beter bij je wensen past.

Hoeveel min lopen vanaf centrum: 5 (autominuten)

Hoeveel min lopen vanaf bushalte: 17

Hoeveel min met de auto vanaf snelweg: 20

Hoeveel min lopen vanaf openbaar vervoer: 17

Huurprijs

currency 414.00

Woonoppervlakte

ambulance 150 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Tuin: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Looptijd

Minimaal 1 maanden

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per direct

Soort woning

Eengezinswoning

Voorzieningen

Bad

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid