user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Singel

location Dordrecht, Zuid-Holland, Netherlands

currency
1850.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Ideale urban villa voor (werkende) woningdelers, expats of een gezin!!

Royale stadswoning in het centrum van Dordrecht. De woning is nieuw en volledig ingericht met oog voor detail! De vorige eigenaar heeft authentieke details weten te bewaren zoals bijvoorbeeld glas-in-lood ramen, de karakteristieke gevel en de prachtige voordeur. In de woning tref je onder andere een mooie luxe zwarte keuken, een prachtige luxe badkamer, gestuukte wanden, vloerverwarming op de begane grond, nieuwe vloeren en ruime kamers. Ook is er een sfeervolle patio waar u een heerlijk privé kan zitten.

De woning ligt aan de Singel in het centrum van Dordrecht op loopafstand van restaurants, supermarkten, winkels, terrassen, het treinstation, scholen en alle andere voorzieningen die het centrum heeft.

INDELING

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de ruime woonkeuken. De woonkeuken heeft een mooie zwarte wandopstelling en een kookeiland en is van alle gemakken voorzien! Zo treft u hier een elektrische kookplaat met geïntegreerde afzuiging (Bora), een spoelbak, koelkast, vriezer, combi oven / magnetron en vaatwasser. In de keuken zijn spots en aan de wand hangen mooie bijpassende wandlampjes die mooi licht geven. Ook zijn in de keuken openslaande deuren die toegang geven tot de patio / het stadstuintje, waar je heerlijk privé kunt zitten.

Vanuit de woonkeuken kom je in de ruime woonkamer, welke uit twee delen bestaat. Het eerste deel is ingericht als eetkamer en het tweede deel als woon/lounge ruimte me hoekbank en TV. Vanuit deze ruimte kom je bij de toiletruimte. Ook deze is geheel vernieuwd, tot bovenaan betegeld en afgewerkt met een hangend toilet en een fonteintje.

Eerste verdieping:
Allereerst komt u op de overloop. Vanaf de overloop is de grote slaapkamer met 160X200 Boxspring bed op deze verdieping te bereiken. Ook de badkamer is op deze verdieping. Ook deze is geheel vernieuwd, tot bovenaan betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel en een designradiator.

Tweede verdieping"
Ook op deze verdieping is vanaf de overloop een grote slaapkamer met 160X200 Boxspring te bereiken. Op de overloop is eveneens een toiletruimte welke tot bovenaan betegeld is en is voorzien van een hangend toilet. Tenslotte is er een ruime bergruimte met hierin de wasmachine- en droger aansluiting.

Diversen

Huurprijs

currency 1850.00

Woonoppervlakte

ambulance 114 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Bouwjaar:

1900

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Borg

€ 3.700

Inhoud

435 m³

Ligging

In het centrum

Bouwjaar

1900

Doelgroep

Werkende

Interieur

Gestoffeerd of gemeubileerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Warm water

CV-ketel

Beschikbaar

Per direct

Energielabel

C

Soort woning

Tussenwoning, Eengezinswoning

Voorzieningen

Toilet; Wasruimte

Onderhoudsstaat

Zeer goed

Aantal woonlagen

3

Huurovereenkomst

Tijdelijke verhuur

Roken toegestaan

Nee

Huisdieren toegestaan

Ja

Maximaal aantal bewoners

2

Soort parkeergelegenheid

Vergunning

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid