user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Burgemeester Jaslaan

location Dordrecht, Zuid-Holland, Netherlands

currency
1750.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

310021
Let op! Maximaal beschikbaar t/m 30-4-2024.

Let op! Een bezichtiging kunt u alleen online aanvragen via deze website.

Vermeld de volgende gegevens alvast in uw bezichtigingsaanvraag:

1. Aantal volwassenen dat de woning gaat bewonen

2. Aantal kinderen dat de woning gaat bewonen

3. Heeft u huisdieren, zo ja? Welke?

4. Het gezamenlijke netto maandinkomen

5. Kunt u een verhoogde borg betalen, zo ja? Hoeveel?

6. De reden van verhuizing

7. Per wanneer u de woning wilt betrekken

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Een prachtige achtertuin waar u uitkomt via de openslaande deuren vanuit de woonkamer en u zo uw eigen zwembad in kunt springen op een zonnige dag.

Het gevoel van vrijheid wordt nog eens extra verstrekt door de fraaie schutting aan weerszijden, de buitenkeuken en het overdekte terras aan het einde van de tuin.

Aan de voorzijde beschikt u over een ruime parkeermogelijkheid en indien u dat niet wenst kunt u hier natuurlijk ook een hele fijne voortuin van maken. Verder hoeft u aan dit huis niets te veranderen, alles is keurig onderhouden en staat strak in de lak.

Indeling:

- Entree, hal, vaste trap naar de verdieping, toilet, bergkast, toegang tot de woonkamer.

- De lichte woonkamer is aan de straatzijde voorzien van een leuke erker en aan de achterzijde van openslaande deuren naar de tuin.

- Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de achtergelegen tuin en op het park aan de overzijde van de straat.

- Via de woonkamer komen we uit in de keuken welke van alle gemakken is voorzien, de keuken heeft al wat jaartjes achter de rug maar omdat alles goed onderhouden is kan deze best nog wat jaren mee.

- De gang naar de voordeur en de verdieping geeft toegang tot het toilet en de bergkast. Via de trap komen we uit op de overloop waar we toegang hebben tot 2 slaapkamers en een fraaie ruime badkamer met inloopdouche, groot wasmeubel en een 2e toilet.

- Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde, met een grote raampartij, heeft u ook weer prachtig zicht op de bijzonder fraaie tuin.

- De slaapkamer aan de voorzijde gebruiken de huidige bewoners als kleedkamer maar is natuurlijk heel goed als slaapkamer of werkkamer te gebruiken.

- Op de overloop is een praktische kast ingericht als wasruimte.

- Via een vaste trap bereiken we de zolderkamer, welke zij nu gebruiken als slaapkamer voor hun tienerdochter die erg blij is met deze eigen verdieping. Deze ruimte is overigens flink ruimer te maken wanneer hier aan twee zijden een dakkapel geplaatst zou worden, dan beschikt u over een volledige woonverdieping.

- De tuin beschikt over een zwembad met verwarming, een overdekt terras waar je heerlijk kunt zitten op zwoele zomeravonden of tijdens een fikse regenbui, een berging en een achterom. Verder is er achter het overdekte terras nog extra bergruimte gecreëerd.

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm
Uw netto gezinsinkomen dient circa 3 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************

Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Huurprijs

currency 1750.00

Woonoppervlakte

ambulance 93 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Tuin: checkmark
Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 15-11-2023

Energielabel

C

Soort woning

Eengezinswoning

Voorzieningen

Zwembad; Bergruimte; Douche; Toilet

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid