user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Gravin Gevalaan

location Den Haag, Zuid-Holland, Netherlands

currency
2450.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

For English see text below

Huurders opgelet: duurzaam wonen in de nieuwe woonwijk Vroondaal!

Direct beschikbaar: fraai, geheel gemeubileerd en gestoffeerd drielaags herenhuis met tuin, berging en eigen parkeerplaats in landelijke omgeving

Deze driekamer tussenwoning uit 2019 beschikt over een gebruiksoppervlakte van 142m² en ligt op een perceel van 128m². De woning is eigentijds ingericht; de eerste verdieping bestaat in haar geheel uit een slaapkamer met walk-in-closet met stalen deuren voorzien van melkglas en een modern vormgegeven badkamer; de tweede verdieping is multifunctioneel ingericht en momenteel in gebruik als studeer-, muziek- en slaapkamer. De woning is gasloos en duurzaam uitgerust met een warmtepomp met een elektrisch tapwatervat (200 liter), een warmte-terug-win (WTW) balansventilatie en 9 zonnepanelen; de kozijnen zijn voorzien van isolatieglas en vloerverwarming ligt op de eerste twee woonlagen. En genieten kan ook buiten in de ruim betegelde achtertuin met veel privacy; de tuin beschikt over een vrijstaande berging en toegang tot het achterpad. En tenslotte: een eigen parkeerplaats ‘om de hoek’ is inbegrepen!

Houdt u van de natuur? Dan komt u hier zeker aan uw trekken! De woonwijk Vroondaal grenst direct aan recreatiegebied Madestein, één van de grootste groengebieden van Den Haag. Madestein vormt samen met het 350 jaar oude landgoed Ockenburgh en recreatiegebied De Uithof een grote groenstrook ten zuidwesten van Loosduinen en Kijkduin. Het natuurgebied heeft veel verschillende recreatievoorzieningen, zoals een sportcomplex, stadsboerderij, een restaurant en buurttuintjes

Binnen tien minuten fietst u van uw woning naar het strand en de duinen. En naar de groentetuin van het Westland met zijn gezellige stalletjes fietst u al binnen een minuut of vijf. Winkelen kunt u in Loosduinen, Monster of Poeldijk (10 minuutjes met de auto). Wilt u shoppen of een terrasje pakken in het centrum, dan bent u een slechts kwartier onderweg. Bovendien ligt de woning gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A4, A12, A13 of A20.

Dit pareltje is door indeling en zijn hoogwaardige onderhouds- en uitrustingsniveau uitermate geschikt voor twee persoonshuishoudens. Een bezichtiging is zeker de moeite waard. Maak snel een afspraak!

Indeling begane grond
Via de decoratief betegelde voortuin wordt de entree bereikt. De voorgevel is over de volle breedte voorzien van een luifel. In de ruime bemeten hal (6m²) bevindt zich een modern toilet met fonteintje, de groepenkast en een ruime dichte trapkast (3.5m²) met onder andere de warmtepomp (Toros) en bijbehorend 200 liter waterreservoir. De woonkamer met de aan de voorzijde gelegen open keuken heeft een afmeting van maar liefst 45m². Plafondhoogte bedraagt 2.67m2. De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur met aan de aanrechtzijde een vierpits inductiekookplaat met wandafzuifkap (Franke), Quooker en vaatwasmachine; het wandmeubel beschikt over een grote koelkast met aparte vrieskast (4 laden), een oven en combi-magnetron. Sfeerverlichting wordt geleverd door een Novy verlichtingspaneel, ontworpen door designers Jansen & de Bont.
De woonkamer kijkt uit op de achtergelegen tuin, bereikbaar via openslaande deuren. Deze tuin biedt veel privacy en is gelegen op het noordoosten. De twee houten schuttingen zijn uitgerust met sfeerverlichting. De vrijstaande berging is 7m². Via een poort aan de achterzijde wordt het achterpad bereikt.

Indeling eerste verdieping
Een deels bekleedde gesloten houten trap geeft toegang tot de overloop. Een industrieel vormgegeven toegangsdeur geeft toegang tot een lichte ruimte met aan de voorzijde het slaapgedeelte met een afgescheiden walk-in-closet van 20m² en aan de tuinzijde een luxe, ruime badkamer van 18m². Deze badkamer beschikt over een vrijstaand ligbad, ruime douche cabine, uitgerust met rainshower, twee vrijstaande wastafels met grote wand spiegel, een zwevend toilet en wandmeubel met designspiegels. De stalen deuren op deze verdieping zijn industrieel vormgegeven. U waant zich op deze verdieping werkelijk een hotelgast!

Indeling tweede verdieping
Een open deels beklede houten trap geeft toegang tot de tweede verdieping van 30m². Deze ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt en momenteel ingericht als slaapkamer (achterzijde) en muziek- en studeerkamer aan de voorzijde. Door de aanwezigheid van een erker aan de voorzijde is deze ruimte aan de voorzijde speels van opzet en extra licht. De nokhoogte bedraagt hier maar liefst 3.72m. In een dichte kast bevindt zich de WTW installatie, de omvormer voor de zonnepanelen en de aansluiting voor wasmachine en droger.

Overige kenmerken

Wat verder van belang is
• De huurprijs exclusief servicekosten, water en elektra bedraagt € 2.450,00 per maand.
• Voor stoffering en meubilering komt hier € 200,00 per maand bij
• Waarborgsom bedraagt één maand huur
• Huurovereenkomst wordt voor 2 jaar aangegaan
• Er wordt bij voorkeur verhuurd aan twee personen
• Huisdieren zijn niet toegestaan
• Glasbewassing (1x per twee maanden) is exclusief
• All-in Internet abonnement kan tegen kostprijs worden overgenomen

Wetenswaardigheden:
Recreatiegebied Madestein werd in 1969 aangelegd in twee polders ten zuidwesten van Den Haag, de Oostmadepolder en de voormalige Zwarte polder. Langs de Lozerlaan werd het gebied ingericht met een wijk- en buurtfunctie. In het meer zuidwestelijk gelegen deel kwamen recreatievoorzieningen. Inmiddels is Madestein uitgegroeid tot een groengebied waar altijd wat te doen is. Het gebied wordt doorkruist door verschillende fiets-, wandel- en ruiterroutes. Het zuidwestelijk deel van Madestein is met het noordwestelijke verbonden door een voet- en fietspad. Dit pad vormt de verbindingsroute van het poldergebied, via De Uithof en landgoed Ockenburg, naar de duinen en het strand van Kijkduin. Perfect voor een rondje hardlopen! Ook zijn er diverse ruiterpaden met verbindingen naar De Uithof, de duinen en het strand.

Recreatieplas, stadsboerdij en sportcomplexen
In Madestein bevindt zich een grote recreatieplas waarin je veilig kunt zwemmen. De kwaliteit van het zwemwater wordt regelmatig gemeten. Rond de grote en kleine recreatieplas liggen diverse strandjes met daaraan lig- en speelweides. Op de stadsboerderij Pluk! wonen allerlei dieren, zoals konijnen, schapen, kippen, geiten, varkens en koeien. Er is ook een vlindertuin in Madestein met heel veel vlindersoorten. In het noordwestelijk deel van Madestein liggen vier sportcomplexen en meerdere verenigingen voor voetbal, hockey of cricket plus watersportaccommodatie De Madelief waar je kunt (leren) kanovaren. Tenslotte is er ook een restaurant aan de recreatieplas te vinden.

Nieuwbouwwijk Vroondaal
Vroondaal in Den Haag is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. Een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en het “Grand Canal”. Hier is wonen in een prachtig huis volop genieten. In ‘De Heeren van Vroondaal’ vind je chique statige huizen, maar wel met een eigen signatuur.

Geen huis hetzelfde
De architectuur van de woningen in De Heeren van Vroondaal is geïnspireerd op de neo-renaissancistische architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken, zoals Statenkwartier en Belgisch Park, aangevuld met exotische elementen uit Indië. En dat levert een prachtig plaatje op. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit, is eenheid gecreëerd.

Attention tenants: sustainable living in the new Vroondaal residential area!

Immediately available: beautiful, fully furnished and upholstered three-storey townhouse with garden, storage room and private parking spot in a rural setting

This three-room terraced house from 2019 has a usable area of 142m² and is located on a plot of 128m². The house is decorated in a contemporary style; the first floor consists in its entirety of a bedroom with walk-in closet with steel doors with frosted glass and a modern designed bathroom; the second floor is multifunctional and currently used as a study, music and bedroom. The house is gasless and sustainably equipped with a heat pump with an electric tap water tank (200 liters), a heat-back-win (WTW) balance ventilation and 9 solar panels; the window frames are fitted with insulating glass and underfloor heating is located on the first two floors. And you can also enjoy outside in the spacious tiled backyard with lots of privacy; the garden has a detached shed and access to the back path. And finally: a private parking space 'around the corner' is included!

If you love nature: then you will certainly enjoy yourself here! The Vroondaal residential area borders directly on the Madestein recreation area, one of the largest green areas in The Hague. Together with the 350-year-old Ockenburgh estate and De Uithof recreation area, Madestein forms a large green strip southwest of Loosduinen and Kijkduin. The nature reserve has many different recreational facilities, such as a sports complex, city farm, a restaurant and neighborhood gardens

You can cycle from your home to the beach and dunes within ten minutes. And you can cycle to the vegetable garden of Westland with its cozy stalls in about five minutes. You can go shopping in Loosduinen, Monster or Poeldijk (10 minutes by car). If you want to shop or grab a terrace in the center, you are only fifteen minutes away. In addition, the house is conveniently located in relation to the A4, A12, A13 or A20 highways.
Due to its layout and its high-quality maintenance and equipment level, this gem is extremely suitable for two-person households. A visit is definitely worth it. Make an appointment quickly!

Ground floor layout
The entrance is reached through the decoratively tiled front garden. The front facade is equipped with an awning over the full width. In the spacious hall (6m²) there is a modern toilet with sink, the group cupboard and a spacious closed stair cupboard (3.5m²) with, among other things, the heat pump (Toros) and associated 200 liter water reservoir. The living room with the open kitchen located at the front has a size of no less than 45m². Ceiling height is 2.67m2. The modern kitchen is equipped with high-quality built-in appliances with a four-burner induction hob with wall extractor hood (Franke), Quooker and dishwasher on the counter side; the wall unit has a large refrigerator with separate freezer (4 drawers), an oven and combi-microwave. Mood lighting is provided by a Novy lighting panel, designed by designers Jansen & de Bont.
The living room overlooks the rear garden, accessible through patio doors. This garden offers a lot of privacy and is located on the northeast. The two wooden fences are equipped with mood lighting. The detached storage room is 7m². The back path is reached through a gate at the rear.

Layout first floor
A partly covered closed wooden staircase gives access to the landing. An industrially designed entrance door gives access to a bright room with the sleeping area at the front with a separate walk-in closet of 20m² and a luxurious, spacious bathroom of 18m² on the garden side. This bathroom has a freestanding bath, spacious shower cabin equipped with rain shower, two freestanding washbasins with large wall mirror, a wall-mounted toilet and wall furniture with design mirrors. The steel doors on this floor have an industrial design. You really feel like a hotel guest on this floor!

Layout second floor
An open partly covered wooden staircase gives access to the second floor of 30m². This space is suitable for multiple purposes and is currently furnished as a bedroom (rear) and music and study room at the front. Due to the presence of a bay window at the front, this space at the front has a playful design and extra light. The ridge height here is no less than 3.72m. The WTW installation, the inverter for the solar panels and the connection for washing machine and dryer are located in a closed cupboard.

Other characteristics

What else matters
• The rental price excluding electricity and water is € 2,450.00 per month.
• For furnishing and upholstory the monthly contribution is € 200,00
• Deposit is one month's rent
• Rental agreement is initially entered into for 2 years
• Preferable is rented out for two people
• Pets are not allowed
• Window cleaning (1x every two months) is exclusive
• All-in Internet subscription can be taken over at cost price

Worth knowing:
The Madestein recreation area was created in 1969 in two polders southwest of The Hague, the Oostmadepolder and the former Zwarte polder. Along the Lozerlaan, the area was designed with a district and neighborhood function. Recreational facilities were built in the more southwestern part. Meanwhile, Madestein has grown into a green area where there is always something to do. The area is crossed by various cycling, walking and equestrian routes. The southwestern part of Madestein is connected to the northwestern part by a pedestrian and bicycle path. This path forms the connecting route from the polder area, via De Uithof and the Ockenburg estate, to the dunes and the beach of Kijkduin. Perfect for a run! There are also various riding trails with connections to De Uithof, the dunes and the beach.

Huurprijs

currency 2450.00

Woonoppervlakte

ambulance 142 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Bouwjaar:

2019

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

531 m³

Ligging

In een woonwijk; Buiten bebouwde kom

Bouwjaar

2019

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Interieur

Gestoffeerd of gemeubileerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Volledige vloerverwarming, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie

Warm water

Elektrische boiler

Beschikbaar

In overleg

Energielabel

A+++

Soort woning

Tussenwoning, Herenhuis

Servicekosten

€ 200

Voorzieningen

Alarm; Bad; Kabel TV; Mechanische ventilatie; Toilet; Wasruimte

Onderhoudsstaat

Zeer goed

Aantal woonlagen

3

Tuinbeschrijving

achtertuin, voortuin

Perceeloppervlakte

128 m²

Soort parkeergelegenheid

Openbaar

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid