user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Dorpstraat

location Baexem, Limburg, Netherlands

currency
850.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Gerenoveerde bovenwoning met 3 verdiepingen in het centrum van Baexem. De bovenwoning beschikt over een eigen ruime garage.

Op dit moment is de renovatie van de woning in de eindfase beland.

De keuken is geheel vernieuwd.
Alle ruimtes zijn opnieuw onderhanden genomen.
De woning zal voor een huurder in een mooie staat van onderhoud worden opgeleverd.

Baexem heeft een zeer centrale ligging op enkele kilometers van Roermond. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Weert, Eindhoven, Venlo en Nijmegen snel en makkelijk bereikbaar.

Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse mogelijkheden ter ontspanning. Natuurgebied Leudal en de Meinweg, het witte stadje Thorn, het uitgebreide watersportgebied met jachthaven en de gezellige binnenstad van Roermond of Maaseik net over de grens in België.

INDELING:

Op de toegevoegde plattegronden is de indeling en de onderlinge samenhang tussen de diverse ruimtes goed te beoordelen.

We verstrekken alleen informatie via email.

Tijdens een bezichtiging kunnen we u een goed beeld geven van de mogelijkheden die deze woning u te bieden heeft.

Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen. Leudal herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2. Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde. Baexem maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente. Ook Baexem ligt in de nabijheid van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes. Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied. Diverse waterplassen, ontstaan uit grindwinning, en de Maas bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie

Het Leudal: Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is ideaal voor een lange wandeling of fietstocht. U vindt er ook het streekmuseum Sint Elisabethshof met een grote maquette van het gebied en wisselende exposities. Midden in het Leudal ligt een 18e eeuwse waterradmolen, de Leumolen. 's Zomers is deze nog vaak in gebruik.

Thorn (Thoear) is een stadje in de Nederlandse provincie Limburg. Het ligt bij het Belgische Kessenich. Voordat Thorn op 1 januari 2007 werd samengevoegd met de andere gemeenten Maasbracht en Heel tot de nieuwe gemeente Maasgouw was Thorn zelf een gemeente. Het staat bekend als het Witte Stadje vanwege zijn witte huisjes in het centrum. Thorn is het eerste Nederlandse stadje op de westelijke Maasoever vanaf Maastricht (het kreeg in de 13de eeuw stadsrechten).

Deze beschrijving is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid van de vermelde gegevens. De foto's zijn een momentopname van de situatie ten tijde van de opmaak. De huidige situatie kan daarom afwijken van de situatie weergegeven op de foto's.

Huurprijs

currency 850.00

Woonoppervlakte

ambulance 117 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Parkeerplaats: checkmark
Auto garage: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Bouwjaar:

1970

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

365 m³

Ligging

In bosrijke omgeving

Bouwjaar

1970

Cv-ketel

HR Combi (gas gestookt combiketel, eigendom)

Isolatie

Dubbel glas en grotendeels dubbelglas

Huurprijs

€ 850 per maand (geen servicekosten)

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Cv-ketel

Warm water

Cv-ketel

Waarborgsom

€ 1.250 eenmalig

Energielabel

C

Voorzieningen

Elektra

Aantal badkamers

1 badkamer en 1 apart toilet

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Externe bergruimte

18 m²

Badkamervoorzieningen

Douche en toilet

Soort parkeergelegenheid

Op eigen terrein

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid