user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Van Hattumstraat

location Zwolle, Overijssel, Netherlands

currency
900.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

SPLIT LEVEL STUDIO IN HET CENTRUM VAN ZWOLLE TE HUUR

LET OP: HUURPERIODE MAXIMAAL 12 MAANDEN!

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De maximale huurperiode is 12 maanden. U kunt de huur opzeggen binnen deze periode met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of werkend stel. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze woning bevindt zich in een tussenwoning welke bestaat uit een begane grond en eerste- tweede- en derde etage. De desbetreffende studio is gesitueerd op de begane grond van het pand en heeft verschillende lagen waardoor het speels in te richten is. De studio beschikt over een ruime woonkamer van 30 vierkante meter, met een keuken van ongeveer 8 vierkante meter welke is voorzien van onder andere een gas-kookplaat en vaatwasser. De slaapkamer en badkamer zijn gelegen in het souterrain. De badkamer beschikt over een toilet, douche en wastafel. Zowel de keuken als badkamer hebben een moderne uitstraling. De woning ligt in hartje centrum, met de stad op loopafstand en het station op een paar minuten fietsen bereikbaar. Verscheidene supermarkten zijn binnen 5 minuten fietsen te bereiken.

Huurprijs

currency 900.00

Woonoppervlakte

ambulance 50 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1900

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Borg

€ 900

Bouwjaar

1900

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 15-11-2023

Energielabel

C

Soort woning

Galerijflat, Appartement

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid