user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Maagjesbolwerk

location Zwolle, Overijssel, Netherlands

currency
1545.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

310086

Let op! Een bezichtiging kunt u alleen online aanvragen via deze website.

Vermeld de 7 antwoorden op deze vragen in uw bezichtigingsverzoek (zonder deze 7 antwoorden is een bezichtiging niet mogelijk):

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Middenin de bruisende en sfeervolle binnenstad van Zwolle ligt in dit kenmerkende complex Het Maagjesbolwerk, dit fraaie 3-kamer appartement van 105m2 woonoppervlakte. Dit volledig gelijkvloerse appartement is gelegen op de 1e woonlaag en heeft een riante eigen berging, een zonneterras van ruim 28m2 en een eigen parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage. Super compleet en perfect gelegen!

Door de gunstige ligging midden in de stad woont u uiterst centraal. Alle voorzieningen zoals winkels, horeca, theater en een bioscoop liggen op loopafstand en ook de snelweg en het NS-station zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Dit appartementencomplex is in 2003 opgeleverd en daardoor zijn de appartementen onder meer goed geïsoleerd.
Daarnaast is het complex voorzien van uitstekende beveiliging en een zeer representatieve entree met videofoon-installatie. U kunt gebruik maken van de gezamenlijke fietsenstalling (-1), heeft de beschikking over een eigen berging (+1 grenzend aan eigen terras) en een vaste, eigen parkeerplaats (-2).

Vanuit de centrale hal kunt u met zowel de 2 liften als de trap alle verdiepingen en ook rechtstreeks de parkeerkelder bereiken. In de kelder zijn de vaste parkeerplaats en de alleen voor bewoners bereikbare fietsenstalling gelegen. Centraal in het complex is een fraaie binnentuin aangelegd, waar vandaan u ook de entree van uw eigen appartement en berging bereikt. Vanuit deze binnentuin bestaat er tevens de mogelijkheid om via een bewoners in- en uitgang het Rode Torenplein en de Melkmarkt op te lopen, ideaal voor een bezoekje aan de markt.

De indeling van het appartement is als volgt:
Ruime hal met meterkast en toilet, alsmede een technische ruimte; ruime woonkamer met tuindeur naar het fraaie terras van maar liefst 28m2, open keuken voorzien van keurige keukeninrichting; 2 ruime slaapkamers welke zijn voorzien van een rolluik. De hoofdslaapkamer is bovendien voorzien van een handige inbouwkast.
De luxe badkamer is smaakvol uitgevoerd met een ligbad, douche en dubbele wastafel.
Gestuukte wanden en keurige vloeren geven het gehele appartement een verzorgde indruk.

Aan het terras grenst de eigen berging, welke eveneens zeer ruim en goed bereikbaar is.

********************************************

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief Gas, water en elektra, maar inclusief eventuele servicekosten.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm
Uw netto gezinsinkomen dient circa 3 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Toestemmingen
Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

********************************************

Huurprijs

currency 1545.00

Woonoppervlakte

ambulance 105 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Opslag: checkmark
Auto garage: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Looptijd

Minimaal 6, maximaal 24 maanden

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per direct

Energielabel

B

Voorzieningen

Lift; Bergruimte; Dakterras; Douche; Bad; Toilet

Huurovereenkomst

Tijdelijke verhuur

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid