user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Plutostraat

location Zwijndrecht, Zuid-Holland, Netherlands

currency
400.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Per direct krijgen wij een leuke driekamerwoning beschikbaar in Zwijndrecht. Aan de voor-en achterzijde van de woning is een balkon. Er zijn veel opbergkasten te vinden in de woning. Parkeren kan gratis voor de deur.
De woning is gelegen op een fijne locatie. Zo is er een winkelcentrum op loopafstand, is het openbaarvervoer gemakkelijk te bereiken. Met vijf minuten sta je op station Zwijndrecht. Neem je de trein, dan is het maar één halte naar het mooie Dordrecht (Is ook gemakkelijk aan te fietsen) en ook ben je snel in Rotterdam. De woning is daarom hartstikke centraal.
Deze woning zullen wij eerst vergeven op basis van antikraak. Je betaalt totdat wij de vergunning van de gemeente mogen ontvangen maar €132,- per persoon! Zodra we de vergunning binnen hebben zullen we de woning omzetten naar tijdelijk verhuur. De kosten gaan dan omhoog maar je kunt hier wel een langere tijd wonen. De kosten zullen bij tijdelijk verhuur uitkomen op €390,- per maand excl. Servicekosten van +/- €30,-. De kosten zijn excl. GWE.

Lees even goed op de website van Ad Hoc beheer door wat antikraak precies inhoudt. Interesse? Dan kun je je direct aanmelden middels het aanmeldformulier op de website. Lees van te voren de criterea door om teleurstellingen te voorkomen.

Huurprijs

currency 400.00

Woonoppervlakte

ambulance 78 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Looptijd

Minimaal 6 maanden

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per direct

Voorzieningen

Bergruimte

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid