user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Engelandlaan

location Zoetermeer, Zuid-Holland, Netherlands

currency
750.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Cityhouse Zoetermeer is een voormalig kantoorgebouw aan de Engelandlaan, dat is getransformeerd naar 50 startersappartementen. Op dit moment hebben wij type Las Vegas beschikbaar welke gelegen is op de tweede etage. Ook beschikt dit appartement over een eigen berging in het het souterrain van het gebouw.

Cityhouse Zoetermeer heeft een perfecte ligging. Het Randstad Rail station ligt op ca. 100 meter afstand en het centrum van Zoetermeer ligt op loopafstand. Er zijn naast en achter het appartementencomplex voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar. Ook beschikt dit appartement over een groot gezamenlijk dakterras.

Let op!: dit gaat om een jongerenwoning met een maximale leeftijd t/m 28 jaar en is uitermate geschikte voor young professionals! Niet geschikt voor studenten.

Type Florence (studio appartement) 2e etage.
Binnenkomst in de hal welke toegang bied tot de woonkamer en badkamer.
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het pand en beschikt over een open basic keuken. De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling met behoorlijk wat kastruimte en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat en recirculatie afzuigkap. Verdere apparatuur is voor kosten huurder en door huurder zelf te plaatsen. Vanuit de woonkamer betreed je de slaapkamer welke gelegen is in een nis.
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van douche, wastafel en toilet, ook de wasmachine aansluiting vind je hier.
In het souterrain is de bergruimte en ruimte voor de fiets te stallen. Ten slotte beschikt het pand over een gezamenlijk dakterras bovenop de 5e etage.

Let op!: Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats aan de achterzijde van het complex. Hier wordt een nieuw complex gebouwd door de gemeente Zoetermeer en kan men tijdelijke overlast ervaren door oa het heien. Meer info hierover via de website van de gemeente Zoetermeer.

Huurcondities:
Huurprijs: €750,- exclusief €40,00 servicekosten. De kosten voor gas, water, elektra, internet/TV en gemeentelijke belastingen zijn op rekening van huurder en niet inbegrepen in de huurprijs.
Inkomenseis: minimaal 3 keer de huur bruto middels loon uit arbeid
Huurperiode: minimaal 12 maanden
Wijze van oplevering: deels gestoffeerd
Beschikbaar: per direct
Toewijzingen: er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

Huurprijs

currency 750.00

Woonoppervlakte

ambulance 40 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1994

Binnenruimte

Aantal kamers:

1

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Bouwjaar

1994

Looptijd

Minimaal 12 maanden

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 01-12-2023

Energielabel

B

Soort woning

Galerijflat

Voorzieningen

Lift; Dakterras

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid