user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Molenvlietbrink

location Woerden, Utrecht, Netherlands

currency
995.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Woning WOERDEN Molenvlietbrink 177

***LET OP FOTO'S VERGELIJKBARE WONING***

Zoek je een 3-kamerappartement in de buurt van Utrecht? Dan is complex De Langewiek aan de Molenvlietbrink in Woerden een uitstekende woonlocatie!

Het in 1989 gebouwde complex in de wijk Molenvliet telt in totaal 130 woningen, die verdeeld zijn over 5 woonlagen. De 3-kamerappartementen hebben elk een woonoppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter en zijn verdeeld over twee woongebouwen: De Langewiek 1 en 2. Deze rustig gelegen gebouwen vormden vroeger een seniorencomplex, maar er komen inmiddels ook steeds meer singles, starters en stellen zonder kinderen wonen.

Woning indeling:

Entree
Je komt de woning binnen in een lange hal. Aan de rechterkant bevind zich de inpandige berging waar ook de C.V. ketel geïnstalleerd is. Verder in de hal bevinden zich aan de linkerkant kleinere slaapkamer en rechts toegang tot de badkamer waar ook het toilet aanwezig is en recht voor je kom je tot de woonkamer.

Slaapkamer 1
De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Met ruim 11m2 is hier voldoende ruimte om een slaapkamer in te richten naar eigen smaak. Tevens geeft de slaapkamer toegang tot het balkon en de badkamer.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bevindt zich aan de halzijde en heeft een kleiner formaat. Met 6m2 kan deze kamer gebruikt worden als tweede slaapkamer of als bijvoorbeeld een werkruimte.

Badkamer
De badkamer is zo’n 5m2 en beschikt over een wastafel met spiegel, een douche en ook de aansluiting van de wasmachine bevindt zich in de badkamer.

Toiletruimte
Het toilet bevindt zich in de badkamer.

Woonkamer
Met 21m2 kan gesteld worden dat dit appartement over een ruime woonkamer beschikt. Hier is meer dan voldoende ruimte om de kamer in te delen naar eigen smaak.

Keuken
De woning is voorzien van een standaard maar degelijk keukenblok. De keuken is aangelegd in de woonkamer.

Er is een lift en trappenhuis aanwezig om bij de appartementen te kunnen komen. Bovendien hebben De Langewiek 1 en 2 een gezamenlijke fietsenstalling en gedeelde binnentuin. Er is tevens een recreatieruimte, waarvan alle bewoners gebruik kunnen maken. Bij het complex zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen, die gratis te gebruiken zijn.

Vanaf de Molenvlietbrink zit je met de auto snel op de A12, waardoor je vlot de richtingen Utrecht en Bodegraven/Gouda/Zoetermeer/Den Haag kunt aanrijden. De Langewiek is dan ook ideaal gelegen voor forensen, die in deze omgevingen werkzaam zijn.
Op 50 meter afstand van het wooncomplex is een bushalte, waar lijn 3 stopt. Op 8 minuten rijden van de Molenvlietbrink bevindt zich treinstation Woerden.

De appartementen hebben een mooie, groene omgeving. Zo liggen ze pal naast Wijkpark Molenvliet en volkstuinvereniging Woerden. Bovendien zijn hier veel hoog aangeschreven sportverenigingen gevestigd, waar je onder meer kunt voetballen, hockeyen, tennissen en aan atletiek kunt doen.
Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum Molenvliet. Bij dit direct naast het wooncomplex gelegen winkelcentrum vind je onder meer een Jumbo, slager, bakker, Big Bazar en diverse boetiekjes.
Woerden telt ongeveer 38.000 inwoners en heeft een historische singel rond het pittoreske binnenstadje. Het gezellige centrum, waar onder andere Kasteel Woerden is gelegen, is op amper 8 minuten autorijden van De Langewiek.

Huurprijs

currency 995.00

Woonoppervlakte

ambulance 65 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1989

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Bouwjaar

1989

Looptijd

Minimaal 12 maanden

Interieur

Kaal

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per direct

Energielabel

A

Soort woning

Galerijflat

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid