user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Poststraat

location Winschoten, Groningen, Netherlands

currency
810.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Te huur: uniek 1-kamerappartement gelegen in wooncomplex de Emmaheerdt

Het appartement

In de Emmaheerdt woont u in een ruim, hoogwaardig afgewerkt en zorgtoegankelijk 1-kamerappartement. De Poststraat 48 betreft een lichte woning op de 1e verdieping met een open keuken, een ruime badkamer en ander comfort. Alle appartementen hebben een ruime berging in de woning, bijvoorbeeld te gebruiken als hobby- of waskamer. Indien u gebruik maakt van een scootmobiel kunt u deze ook in de berging stallen en/of opladen.

- 1-kamerappartement op de eerste verdieping

- Oppervlakte: 57,9 m²

- Huurprijs: € 810,- per maand

- Servicekosten: € 70,- per maand

- Leeftijdsgrens 55 jaar en ouder

24-uurs hulpoproepsysteem

Alle appartementen zijn voorzien van bovenstaande voorzieningen. De zorgappartementen zijn daarnaast voorzien van een hulpoproepsysteem, zodat er adequaat hulp geboden kan worden indien een dergelijke situatie zich voordoet. Hiermee heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag een professioneel team in te schakelen voor hulpoproepen. U bent in noodsituaties dan altijd verzekerd van goede en snelle hulp. Het abonnement regelt u zelf bij een zorgverlener naar uw keuze.

Afwerking

De appartementen zijn voorzien van een moderne Bruynzeel keuken, die is uitgerust met magnolia gekleurde kasten en lades, en een kunststof werkblad in donkere steenkleur. De keuken is voorzien van een spoelbak, een inductiekookplaat, een motorloze afzuigkap en een geïntegreerde koelkast met vriesvak (tafelmodel). De volledig ingerichte badkamer heeft een douche, toilet (voorzien van steungrepen), wastafel en tegelwerk. De badkamer is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Op de vloer ligt donkergrijs vinyl, de tegels op de wand zijn wit en grijs.

Over de Emmaheerdt

De Emmaheerdt biedt bewoners een zorgeloze woonomgeving. Alles draait om wonen zonder zorgen. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor senioren of wonen in combinatie met een zorgvraag, bij de Emmaheerdt bent u aan het juiste adres.

In samenwerking met Oosterlengte, die het verpleeghuis op de 1e en 2e etage exploiteert, wordt zorg aangeboden in de vorm van wijkverpleging en een maaltijdservice. Om te beoordelen of u in aanmerking komt voor thuiszorg zal een wijkverpleegkundige bij u thuis uw situatie bespreken. Thuiszorg wordt vanuit de basisverzekering vergoed, de overige diensten kunnen tegen een vergoeding worden afgenomen van Oosterlengte. Huishoudelijke ondersteuning behoort ook tot de mogelijkheden en kunt u aanvragen via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning bij de gemeente. Vervolgens kunt u samen met Beter Thuis Wonen bepalen wanneer en hoe u de ondersteuning krijgt. U kunt hiervoor contact opnemen met Beter Thuis Wonen via 0528 341 162 of Maakt u al gebruik van zorgdiensten bij een andere aanbieder? Dat mag uiteraard ook.

Duurzaam wonen

De appartementen worden duurzaam verwarmd en gekoeld middels een warmte-koudeopslag (WKO). Zomers kunt u heerlijk op de gemeenschappelijke galerij buiten zitten. In de appartementen is alle apparatuur energiezuinig, minimaal conform label A. Tevens zijn de appartementen voorzien van lage temperatuurverwarming middels vloerverwarming. De combinatie van vloerverwarming en de alternatieve energiebronnen beperkt het verbruik van gas zoveel mogelijk. In de nieuwbouwvleugel worden de appartementen namelijk duurzaam verwarmd en gekoeld middels een warmte-koudeopslag (WKO).

De locatie

De Emmaheerdt heeft een zeer gunstige ligging in het historische centrum van Winschoten. Zowel groene parken als belangrijke voorzieningen zijn om de hoek. Het Sterrenbos, een rijksmonument en circa 6 hectare groot, ligt op slechts 5 minuten lopen. Ook het Stadspark ligt dichtbij. Het trein- en busstation van Winschoten bevindt zich slechts op een afstand van 250 meter.

In het gebouw kunt u onder andere terecht bij de huisarts, een apotheek, de fysiotherapeut, de tandarts en meer. De winkelstraat en winkelcentrum ’t Rond bevinden zich op steenworp afstand van het complex. Hier is een ruime keuze aan winkels voor dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen, en een divers horecaaanbod. Ook zwembad de Watertoren en cultuurhuis de Klinker bevinden zich op korte afstand.

Zorg: Over Oosterlengte

Op een deel van de 1e en 2e etage van de Emmaheerdt is een verpleeghuis van Oosterlengte gevestigd. Zorgorganisatie Oosterlengte biedt menswaardige zorg waarbij niet de regel of het proces centraal staat, maar de kwaliteit van leven. De zorgvraag van de aan hen toevertrouwde cliënt wordt op persoonlijke, respectvolle en professionele wijze beantwoord. Wilt u meer weten over de zorgmogelijkheden van Oosterlengte en haar wijkteam? Kijk dan op of neem contact op via 0597 - 452 800 of

Ontmoetingsruimte

In de voormalige gymzaal van de oude LTS wordt een fijne ontmoetingsruimte gerealiseerd, waar u de mogelijkheid heeft om medebewoners te ontmoeten. Deze ruimte leent zich ook bij uitstek voor gelegenheden met grote gezelschappen. Ook het nuttigen van een gezonde en lekkere maaltijd behoort tot de mogelijkheden.

Huismeester

De Emmaheerdt faciliteert een zorgeloze woonomgeving. Alles draait om wonen zonder zorgen. Wij willen u graag ontzorgen waar mogelijk. Hierom is een huismeester meerdere dagen per week aanwezig. Hij of zij is uw eerste aanspreekpunt. Wilt u meer weten over aanvullende zorgdiensten? Bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Knippert het licht in de badkamer? Of vindt u het fijn om een praatje te maken? U kunt terecht bij de huismeester!

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met Nieboer Makelaars via telefoonnummer 0597417 550.

Huurprijs

currency 810.00

Woonoppervlakte

ambulance 57 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2021

Binnenruimte

Aantal kamers:

1

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

158 m³

Ligging

In centrum

Bouwjaar

2021

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Huurprijs

€ 810 per maand (exclusief servicekosten à € 70,00 /mnd)

Specifiek

Gedeeltelijk gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Gehele vloerverwarming

Warm water

Cv-ketel

Waarborgsom

Geen

Energielabel

A

Voorzieningen

Elektra en verwarming

Schuur/berging

Inpandig

Aantal badkamers

1 badkamer

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Toegankelijkheid

Toegankelijk voor ouderen

Soort appartement

Portiekflat (appartement)

Badkamervoorzieningen

Douche en toilet

Soort parkeergelegenheid

Openbaar parkeren

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid