user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Heemraadweg

location Weesp, Noord-Holland, Netherlands

currency
1550.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Op de eerste woonlaag, in uitstekend verzorgd appartementengebouw, gelegen vierkamer hoekappartement van ca. 96 m² met balkon over de volle breedte welke is gesitueerd op het oosten met vrij uitzicht, lift en berging in de onderbouw. Dit appartement bevindt zich aan het einde van de galerij waardoor extra privacy!

LET OP! Dit appartement wordt LEEG opgeleverd!

Weesp heeft een gezellig centrum met diverse restaurants en cafés, authentieke winkels, een theater/bioscoop en verder allerlei mogelijkheden om binnen en buiten te sporten. Ook heeft Weesp haar eigen Weesper evenementen, zoals Weesp Gastvrij, Weespers aan de Wand, het Sluis- en Bruggenfeest, Kitchen Roulette en het Korenfestival met Kerst. Je woont er perfect, langs de rivier de Vecht omgeven door prachtige en ruime natuur. En het ligt centraal gelegen tussen ’t Gooi, Almere, Utrecht en Amsterdam. Op iets meer dan 10 minuten loopafstand ben je op het treinstation van Weesp en vanaf daar sta je binnen 20 minuten op het Centraal station van bijvoorbeeld Amsterdam of Almere. Vanuit dit appartement bevind je je bovendien in de directe nabijheid van scholen, supermarkten, kinder(dag)opvang en uitvalswegen richting onder andere het AMC, ziekenhuis Ter Gooi in Hilversum en luchthaven Schiphol.

INDELING:

Via de centrale toegang met de brievenbussen, de intercom, de lift en het trappenhuis bereikt men het appartement op de eerste etage.

Entree, hal met meterkast en garderoberuimte, moderne badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel, gang voorzien van intercom, eerste royale slaapkamer aan de voorzijde met vaste kaste en aansluiting voor de wasmachine en droger alsmede de boiler, modern toilet met fontein, living voorzien van L-vormige open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur en entree naar balkon met vrij uitzicht, eetkamer, tweede royale slaapkamer aan de voorzijde en een derde slaapkamer aan de achterzijde.

LET OP! De berging wordt niet mee verhuurd. Deze blijft in gebruik bij de verhuurder.

AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES:

Dit appartement bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud en is uitgevoerd in een lichte en frisse kleurstelling. Wanden en plafonds zijn grotendeels voorzien van stucwerk. Vloeren zijn grotendeels voorzien van laminaat. De meterkast is voorzien van voldoende groepen met aardlekbeveiliging en verder bevindt zich hier de gas-, water- en elektriciteitsmeter.

BUITENRUIMTE:

Het zonnige en ruim 7,25 meter brede balkon is gesitueerd op het oosten met vrij uitzicht en bereikbaar vanuit de living.

GEBRUIKSOPPERVLAKTEN:

Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

HUURCONDITIES:

De huurprijs is exclusief een voorschot voor blokverwarming en exclusief elektra, water en gebruikerslasten. Huurperiode 24 maanden. Waarborgsom 2 maanden. Per direct beschikbaar. Dit appartement wordt LEEG opgeleverd.

U dient als huurder de navolgende bescheiden aan te leveren:
– Kopie identiteitsbewijs;
– Drie recente salarisstroken;
– Recente ondertekende werkgeversverklaring;
– Bankafschriften met de bijschrijvingen van het salaris conform de aangeleverde salarisstroken;
– Recente ondertekende verhuurdersverklaring;
– Bankafschriften met de afschrijvingen van de laatste drie maandhuren.

De verhurend makelaar zal ook een creditcheck uitvoeren.

RENTAL CONDITIONS:

As a tenant you have no liabilities towards the rental agent. The rent is excluding an advance for heating and excluding electricity, water and other user charges. Deposit 2 months rent. Rental period 24 months. Available immediately. This apartment will be delivered EMPTY.

As a tenant, you must provide the following documents:
– Copy of identity card;
– Three recent payslips;
– Recent signed employer testiomonials;
– Bank statements showing the salary payments in accordance with the pay slips;
– Recent signed landlord declaration;
– Bank statements with the payments of the last three monthly rentals.

The rental agent will also perform a credit check.

KORTOM:

Het betreft hier een appartement met veel ruimte en vrij uitzicht. Nieuwsgierig? Bel ons voor een bezichtiging en wij laten u dit appartement graag aan u zien!

Huurprijs

currency 1550.00

Woonoppervlakte

ambulance 96 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

301 m³

Ligging

Aan een rustige weg; In een woonwijk; Vrij uitzicht

Bouwjaar

1960-1970

Isolatie

Dubbele beglazing

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Elektrische boiler

Beschikbaar

In overleg

Soort woning

Galerijflat, Appartement

Voorzieningen

Bad; Lift; Douche; Toilet; Wasruimte

Onderhoudsstaat

Goed

Aantal woonlagen

1

Soort parkeergelegenheid

Openbaar

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid