user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Gasthuisstraat

location Veghel, Noord-Brabant, Netherlands

currency
1425.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Kloosterkwartier San Rufino
Te huur: gloednieuw levensloopbestendig, nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers, een balkon en een eigen (overdekte) parkeerplaats midden in het centrum van Veghel! Gezellig shoppen of genieten van de vele terrassen en dat allemaal op loopafstand van uw nieuwe appartement.
Het appartement ligt naast het nieuwe ontmoetingscentrum 'Leefgoed Veghel', waar allerlei activiteiten georganiseerd worden en waar u ook wat kunt eten en drinken. Zeer geschikt voor senioren!

Huurprijs
€ 1.425,- per maand gestoffeerd, excl servicekosten en nutskosten.
€ 75,- servicekosten p.m.
Ingang huur: 15 maart 2024 ingang huur
Huurperiode: 2 jaar in eerste instantie

Centrale entree
Gezamenlijke hal met bellentableau, intercom en brievenbussen. Toegang tot de lift en trap om naar het appartement op de 1e verdieping te gaan.

Indeling
Entree, ruime hal (opp. ruim 8 m²) met toegang tot de witgoedruimte, separaat toilet, badkamer, living en 2 slaapkamers.
De living heeft een oppervlakte van ca. 28 m² en heeft veel lichtinval door de grote pui over de gehele breedte van het balkon.
De living is uitgevoerd met schilderwerk wanden en houtlook laminaatvloer.

Het appartement is voorzien van een moderne, open inbouwkeuken, voorzien van bovenkastjes en apparatuur (combi oven/magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast (incl. vriesvak).
Vanuit de living heeft u toegang tot het gezellige balkon, gelegen op het oosten en een oppervlakte van 8 m². Vanaf uw balkon heeft u een mooi groen uitzicht.

Het appartement beschikt over maar liefst 2 slaapkamers, met een oppervlakte van ca. 18 m² en 9 m² met laminaatvloer en schilderwerk wanden.

Daarnaast beschikt het appartement over een technische ruimte/witgoedruimte (met een oppervlakte van ca. 6 m²) voor uw wasmachine en/of droger met nog voldoende opbergruimte.

Separaat, betegeld toilet met een hangcloset en fonteintje
De ruime, volledige betegelde badkamer (met een oppervlakte van ca. 7,5 m²), voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, wastafel en een mooie design radiator.

Oplevering
De gehele woning wordt opgeleverd met strak geschilderde wanden, een prachtige eikenhout look laminaatvloer (met 4-zijdige v-groef) en hoge, geschilderde plinten.
Gordijnrails zijn zowel in de living als slaapkamer aanwezig. U hoeft enkel uw raambekleding naar wens op te hangen.
Algemeen
*In het complex is een lift aanwezig, deze is gelegen nabij het appartement zodat u niet de hele gang door hoeft.
*Zeer energiezuinig ! met Energielabel A++
*De complete ruimte is voorzien van heerlijke vloerverwarming. In de zomer is de ruimte zelfs een aantal graden af te koelen door vloerkoeling.

Parkeren
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder in het direct naastgelegen gebouw.
Huurvoorwaarden
Huurprijs is per maand exclusief het verbruik van water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Meierijstad voor rekening van de huurder/bewoner komen.
De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling (voor de eerste van de maand) te worden voldaan
Roken is niet toegestaan in het appartement
Huisdieren in overleg
De huurder dient op de hoogte te zijn van het huishoudelijk reglement van de Verenging van Eigenaren en wordt gevraagd voor aanvang van de huur een verklaring te tekenen t.b.v naleving van het huishoudelijk regelement.

Huurprijswijziging
Jaarlijks conform het bepaalde in artikel 19.1. van de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte.
Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder een waarborgsom te storten van tweemaal de overeengekomen maandhuur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, betreft hier € 2.850,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed.

Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden terugbetaald.
Voorwaarden verhuur
De woning zal verhuurd worden volgens de normale verhuurwetgeving.

Wijzigingen
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen.

Screening huurder
Voor het sluiten en de ondertekening van de huurovereenkomst zal de kandidaat huurder worden gescreend. De NVM Woontoets is een deskundige screening, speciaal ontwikkeld voor de vastgoedsector.
Hiermee onderzoekt de NVM-makelaar de identiteit en de kredietwaardigheid van een potentiële huurder huurders dienen hiermee akkoord te gaan.
-Identiteit:
Het overleggen van een paspoort of identiteitsbewijs welke in het verhuurdossier zal worden bewaard.
-Vorige huurwoning: Indien de huidige woning van de kandidaat-huurder een huurwoning is, dient een verhuurdersverklaring te worden overlegd.
- Het inkomen dient passend te zijn.
Voorbehoud acceptatie door verhuurder
De aanbieding om te huren geschiedt onder voorbehoud van acceptatie van de huurder door de eigenaar/verhuurder.

Beheer
Beheer zal uitgevoerd worden door verhuurder.
?
Extra informatie over het appartement
San Rufino
In overleg met de zusters, is het appartementen- gebouw vernoemd naar San Rufino, de Kathedraal van Assisi, waar Fransiscus werd gedoopt. In deze Kathedraal heeft hij vaak gepreekt. Ook de heilige Clara van Assisi is in deze Kathedraal gedoopt. Zij was een volgelinge van Fransiscus en hij hechtte veel waarde aan haar raad.
Creatieve levendige woonplaats
Veghel is de laatste jaren uitgegroeid tot een levendige, creatieve plaats waar het goed toeven is. De ideale combinatie voor mensen die van hun welverdiende rust willen genieten, maar ook nog midden in het leven staan! Hier hoeft u zich nooit te vervelen! Maar heeft u behoefte aan rust, dan nodigt de groene woonomgeving u uit om te relaxen en te genieten van de prachtige omge- ving. Zin in meer actie? Ga dan eens kijken op Noordkade, waar diverse horecalocaties, de Jumbofoodmarkt, theater De Blauwe Kei, de servicebioscoop en diverse culturele initiatieven gehuisvest zijn.
Noordkade, het Veghelse centrum, de prachtige Brabantse dorpen in de omgeving en de schitterende natuur van de natuurgebieden de Aa-broeken en de Maashorst maken dit de ideale woonomgeving. Steden als Eindhoven en Den Bosch liggen op steenworp afstand.

Ontmoetingscentrum
In het huidige ontmoetingscentrum van de Zusters Franciscanessen wordt een nieuw ontmoetingscentrum geopend voor inwoners uit Veghel. Dit nieuwe ontmoetingscentrum wordt de centrale ingang naar én de huiskamer voor de wijk het Kloosterkwartier. Hier kunnen inwoners uit Veghel zonder afspraak binnenlopen voor een praatje, een kopje koffie of wat te eten. Ook worden er diverse wijkactiviteiten aangeboden. Daarnaast worden er ook werkplekken gecreëerd voor zzp’ers en professionals werkzaam in Veghel. Jong en oud bieden we kansen om (weer) mee te doen in de maatschappij via onze leerwerk- en stageplekken in bijvoorbeeld de horeca, groenvoorziening, recreatie, zorg en (praktische) ondersteuning.
Kloosterkwartier wordt een plek waar mensen en organisaties elkaar ondersteunen en samen activiteiten ontplooien. Door mensen met elkaar in verbinding te brengen, ontmoetingen te realiseren en mensen te ondersteunen met hun hulpvraag ontstaat een sociaal sterke omgeving. Wonen, werken, leren en (be)leven. Dit noemen we Leefgoed; de kracht van de samenleving benutten door iedereen te betrekken. Ieder met zijn eigen talenten en mogelijkheden.
En dat sluit perfect aan bij de maat- schappelijke functie die de zusters voor ogen hebben; geen zorgeiland maar een mengelmoes van mooie bedrijven en activiteiten. Een plek waar iedereen zich prettig voelt en iedereen welkom is.

Heeft u interesse in dit prachtige appartement?
Heeft u interesse in een huurwoning dan kunt u dit kenbaar maken middels een uitgebreide mail waarin u zich voorstelt. U kunt ook telefonisch contact opnemen op nummer: 0413-378921, zodat we een afspraak kunnen maken voor een gesprek op kantoor.

Protocol toewijzing huurwoningen aan kandidaat-huurders
Dit Protocol voor de toewijzing van huurwoningen aan kandidaat-huurders wordt gehanteerd in het kader van de Wet goed verhuurderschap en heeft tot doel voor alle betrokken partijen inzichtelijk te maken hoe de toewijzing van een huurwoning tot stand komt. Dit Protocol is gericht op het voorkomen van (woon)discriminatie.
Definities:
Verhuurmakelaar: (Een medewerker van) de verhuurmakelaar die een woning in opdracht van de opdrachtgever te huur aanbiedt en daartoe rechtsgeldig is gemachtigd.
Opdrachtgever: De tot verhuur van de woning gerechtigde (rechts)persoon of (rechts)personen die de verhuurmakelaar heeft ingeschakeld om in diens/hun te belang te bemiddelen bij de verhuur van een woning.
Kandidaat-huurder: Een natuurlijk persoon/entiteit die interesse toont in een door de verhuurmakelaar namens de opdrachtgever aangeboden huurwoning.
Doel van bemiddeling:
Te verkrijgen basisinformatie van de kandidaat-huurder:
• Naam (voor- en achternaam)
• Huidig adres en woonplaats
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• Kopie ID-bewijs (BSN-nummer en de pasfoto mogen worden afgeschermd)
• Samenstelling gezin: alleenwonend, samenwonend, met of zonder kinderen
• Hoogte van totaal maandelijks netto-inkomen
• Inkomensverklaring van de belastingdienst
• Arbeidsovereenkomst(en) en/of werkgeversverklaring(en)
• Inkomensbewijzen (salarisspecificatie en recente bankafschriften met daarop het nettoloon)
• Bedrag van huidige huur
• Een verhuurdersverklaring
• De informatie die noodzakelijk is om vast te stellen of de kandidaat-huurder(s) in aanmerking kom(t/en) voor een huisvestigingsvergunning (als het verkrijgen daarvan vereist is in de gemeente waar de woning is gelegen).
Er wordt geen informatie verlangd over:
• Etnische of culturele achtergrond
• Religieuze identiteit
• Politieke voorkeur
• Seksuele gerichtheid
• Genderidentiteit en/of -expressie
• Lichamelijke of geestelijke gezondheid
Criteria waar rekening mee gehouden wordt bij toewijzing:

1. Reactiesnelheid
In de basis geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Het initiatief om op een aangeboden woning te reageren ligt bij kandidaat-huurders. In geval van veel reacties kan het dus voorkomen dat bepaalde kandidaat-huurders niet meer worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden afgewezen.
2. Bron van inkomen/soort arbeidsovereenkomst
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een van goede naam en faam bekendstaande werkgever heeft de voorkeur. Dit geeft opdrachtgever de meeste financiële zekerheid. Tijdelijke arbeidsovereenkomsten, (recent) zelfstandig ondernemerschap en andere vormen van inkomstenbronnen zoals alimentatie, een stagevergoeding, een garantstelling door derden, een erfenis, huurinkomsten etc., kunnen wel degelijk ook leiden tot toewijzing van een huurwoning, maar dat is maatwerk.
3. Hoogte van het inkomen
Na een eventuele minimale inkomenseis heeft het hoogste (gezamenlijke) inkomen de voorkeur. Dit geeft opdrachtgever de meeste financiële zekerheid ten aanzien van de nakoming van de financiële verplichtingen uit de huurovereenkomst.
4. Gedegen en controleerbaar positief huurverleden
Een kandidaat-huurder met een positieve en verifieerbare verhuurdersverklaring heeft de voorkeur. Kandidaat-huurders zonder aantoonbaar huurverleden is maatwerk, want dat vergt nadere informatie of onderzoek.
5. Een positieve screening van ID bewijs en solvabiliteit
Een kandidaat-huurder kan een woning alleen toegewezen krijgen onder het voorbehoud dat de identiteit kan worden geverifieerd en de financiële draagkracht in orde is. Om dit te toetsen voert de verhuurmakelaar een grondige screening uit. Een onderdeel van deze screening is een handmatige controle op echtheidskenmerken van het ID uitgevoerd door de verhuurmakelaar. Deze controle kan bijvoorbeeld met de DutchID-App worden uitgevoerd die door de Nederlandse overheid wordt aangeboden. De uitslag van deze screening kan leiden tot een afwijzing (ook na een initiële toewijzing).
6. Samenstelling huishouden
Het is belangrijk dat er een passende bewonerssamenstelling geldt per woning. Dit om overlast en schade te voorkomen, maar ook om bijvoorbeeld overbewoning van woningen te voorkomen. Er zal daarom bij toewijzing rekening worden gehouden met de bewonerssamenstelling per woning. Afhankelijk van het type woning hebben bepaalde samenstellingen de voorkeur. Dit is maatwerk per woning.
7. Passendheid in (de omgeving van) de aangeboden woning
In sommige gevallen kan de ligging van de huurwoning of de eigenschappen daarvan ertoe leiden dat bepaalde kandidaat-huurders in beginsel meer geschikt zijn dan anderen.
8. Gunning opdrachtgever
Voor iedere aangeboden woning geldt dat opdrachtgever uiteindelijk de keuze maakt tussen de kandidaat-huurders. De verhuurmakelaar heeft op de uiteindelijke keuze geen invloed.

Tot slot:
De verhuurmakelaar onthoudt zich van iedere vorm van (medewerking aan) discriminatie ten aanzien van toewijzing van huurwoningen aan kandidaat-huurders. De verhuurmakelaar draagt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor het handelen van haar opdrachtgevers. In verband met de privacywetgeving is de verhuurmakelaar niet bevoegd om basisinformatie van kandidaat-huurders aan derden te verstrekken.

Huurprijs

currency 1425.00

Woonoppervlakte

ambulance 86 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Tuin: checkmark
Parkeerplaats: checkmark
Auto garage: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2023

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Tuin

Zonneterras

Inhoud

264 m³

Ligging

In centrum

Bouwjaar

2023

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Huurprijs

€ 1.425 per maand (geen servicekosten)

Specifiek

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Gehele vloerverwarming

Warm water

Zonnecollectoren

Waarborgsom

€ 2.850 eenmalig

Energielabel

Niet beschikbaar

Voorzieningen

Schuifpui en zonnepanelen

Aantal badkamers

1 badkamer en 1 apart toilet

Balkon/dakterras

Balkon aanwezig

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Toegankelijkheid

Toegankelijk voor minder validen en toegankelijk voor ouderen

Soort appartement

Portiekflat (appartement)

Badkamervoorzieningen

Toilet

Soort parkeergelegenheid

Parkeergarage

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid