user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Heycopstraat

location Utrecht, Utrecht, Netherlands

currency
1225.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

NU IN VERHUUR: PARKHAVEN UTRECHT BLOK C2

In de wijk Parkhaven Utrecht worden in totaal 333 gasloze en energiezuinige huurappartementen gerealiseerd waarvan een gedeelte onder speciale voorwaarden verhuurd worden. Verspreid over 12 woongebouwen (A, B en C) heb je keuze uit diverse woningtypen: van 2-kamerappartementen van ca. 46 m² tot 5-kamerwoningen van ca. 150 m².

De parkwoningen uit gebouw C3 zijn inmiddels volledig verhuurd.

Gebouw C2 bestaat uit ****** en 3-kamerapprtementen verdeeld over 5 woonlagen. De tweekamerappartementen hebben een oppervlak vanaf ca. 47 m² tot ca. 58 m². De driekamerappartementen hebben een oppervlak vanaf ca. 84 m² tot ca. 114 m². De appartementen hebben een huurprijs vanaf ca. € 956,- tot ca. € 1825,- per maand exclusief service kosten.

Elk huurappartement beschikt o.a. over een luxe en modern ingerichte keuken met combi-oven, inductie-kookplaat, koelvrieskast en vaatwasser. De badkamers zijn compleet en modern afgewerkt. Parkhaven wordt de ideale plek om te wonen!

De verhuur van de blokken A en B zal op een later moment van start gaan.

• Gebouw C2: 109 woningen
• 2- en 3-kamerappartementen
• Woonoppervlakten van ca. 46 m² tot ca. 114 m²
• Huurprijzen vanaf € 956,- tot € 1.825,- per maand exclusief service kosten
• Oplevering verwacht medio/eind Q2 van 2023

Alle appartementen zijn vrije sector woningen. Dit betekent dat er geen huisvestingsvergunning nodig is. Voor een aantal woningen in gebouw C2 gelden er wel speciale voorwaarden. De eigenaar heeft besloten deze appartementen lager te prijzen dan de reguliere markthuren, zodat deze woningen beschikbaar kunnen zijn voor huurders met een middeninkomen. Naast de minimuminkomenseis is er voor deze woningen ook een maximale inkomenseis, conform het middenhuurregime. Het inkomen van het huishouden is bij een eenpersoonshuishouden niet hoger dan € 64.578 en bij een meerpersoonshuishouden € 76.319,-.

Huurders met een sleutelberoep en/of degene die een zelfstandige sociale huurwoning leeg achterlaat als hoofdbewoner, worden met voorrang toegewezen op de middenhuurwoningen

De overige voorwaarden zijn gelijk aan de vrije sector huurwoningen.

Parkhaven, onderdeel van de Dichterswijk in Utrecht, biedt de ideale combinatie. Wonen in een heerlijke omgeving in een duurzaam, comfortabel huurappartement dat van alle gemakken is voorzien. Dichtbij de uitvalswegen en het Centraal Station letterlijk om de hoek. Een wijk met veel groen en levendigheid. Relaxen op een terrasje uitkijkend over de historische schepen in de binnenhaven, op de fiets of lopend de binnenstad van Utrecht in en natuurlijk heerlijk ontspannen in uw thuis… dat is huren in Parkhaven Utrecht.

Ben jij enthousiast geworden over het project? Reageer dan op deze advertentie (contact met de makelaar) met je naam en e-mailadres.

Let op: inschrijven is uitsluitend mogelijk via de projectwebsite zodra de verhuur start.

NB: Aan het beeldmateriaal (artist impressions) kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs

currency 1225.00

Woonoppervlakte

ambulance 46 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Auto garage: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2022

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

120 m³

Bouwjaar

2022

Soort bouw

Nieuwbouw

Beschikbaar

In overleg

Soort woning

Galerijflat, Appartement

Onderhoudsstaat

Zeer goed

Aantal woonlagen

1

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid