user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Willem van Hillegaersbergstraat

location Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands

currency
1000.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Mooi appartement in Rotterdam te huur!

Buurt

Hillegersberg ligt aan de noordkant van de gemeente Rotterdam. Het is gelegen in een water- en lommerrijk gebied, de Bergse Plassen, twee voormalige veenafgravingen. Aan de oostelijke kant wordt Hillegersberg begrensd door de rivier de Rotte. Het dorp bevat (sinds de toevoeging van nieuw-Hillegersberg) drie winkelcentra: het oorspronkelijke dorp zelf (rond de oude kern - Bergse Dorpsstraat, Weissenbruchlaan), de Kleiweg plus omliggende winkels en het (kleine) winkelcentrum aan de Van Beethovensingel. Met meerdere openbaar vervoer mogelijkheden om de hoek, ben je zo in Rotterdam centrum. Kortom een aangename omgeving waar je met veel plezier kunt wonen!

Appartement ! ! MAXIMAAL 1 PERSOON! !

Het appartement van 55 m2, is van alle gemakken voorzien en wordt gestoffeerd opgeleverd. Via de trap is het appartement gelegen op de 2e verdieping te bereiken. Bij binnenkomst bereik je de woonkamer, naast de woonkamer vind je aan de achterzijde van het appartement, een aparte kast met opbergruimte en de keuken. De keuken is voorzien van een gasfornuis met een afzuigkap. De badkamer vind je aan de voorkant van het appartement en is uitgerust met een douchecabine, een wastafel met een spiegel en een toilet. De slaapkamer ligt naast de badkamer. De slaapkamer is ruim en heeft veel zonlicht vanuit een erker.

De huurprijs van dit appartement bedraagt € 930.59 (excl. € 70,- servicekosten). De waarborgsom bedraagt 2 maal de maand huur, totaal € 1861.18 en er is een maximale huurperiode van 12 maanden.

Heeft u interesse in de woning dan kunt u een bericht sturen aan ons. Om in aanmerking te komen voor de woning dient u netto 2,5 à 3 keer de huur te verdienen. Indien u voldoet aan de voorwaarden, plannen wij een bezichtiging met u in.

Huurprijs

currency 1000.00

Woonoppervlakte

ambulance 55 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 01-09-2023

Voorzieningen

Douche

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid