user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Putsebocht

location Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands

currency
1750.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Wonen op een centrale plek in Rotterdam in deze 4-kamer woning.

De ingang van de woning is gelegen op straatniveau met een souterrain. Bij binnenkomst in de hal bevindt zich het toilet. Vanuit de woonkamer kom je via een kleine verhoging bij de open keuken. Vanuit de keuken kun je de ruime achtertuin betreden. De betegelde badkamer is voorzien van een spiegel, planchet, douchecabine, wastafel, radiator, CV installatie en de aansluiting voor de wasmachine. Tevens kun je vanuit de badkamer naar de tuin.

Het souterrain geeft toegang tot drie ruime slaapkamers. Tevens tref je hier een grote inpandige berging aan.

Deze woning is uiterst geschikt voor wie wil beschikken over veel ruimte in een levendige omgeving maar ook rustig wil kunnen wonen. In de directe omgeving bevinden zich winkels, scholen, openbaar vervoer (bus en metro) en diverse uitvalswegen. Daarbij treft u winkelcentrum ‘’Zuidplein’’ en Ahoy op zeer korte afstand.

Minimaal een huurtermijn van 2 jaar, daarna de mogelijkheid voor onbepaalde tijd.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +5%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Huurprijs

currency 1750.00

Woonoppervlakte

ambulance 141 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Tuin: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1940

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Borg

€ 3.500

Inhoud

395 m³

Ligging

In een woonwijk

Bouwjaar

1940

Cv-ketel

CV (Gas, Eigendom)

Looptijd

Minimaal 24 maanden

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

CV-ketel

Warm water

CV-ketel

Beschikbaar

Per direct

Energielabel

B

Soort woning

Galerijflat

Voorzieningen

Douche

Onderhoudsstaat

Goed

Aantal woonlagen

1

Tuinbeschrijving

achtertuin

Soort parkeergelegenheid

Openbaar

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid