user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Berkelselaan

location Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands

currency
2250.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Een groot appartement (geschikt voor studenten) op de Berkelselaan met 4 slaapkamers gelegen in de populaire wijk ‘Liskwartier’. Het appartement is gemoderniseerd en voorzien van allerlei gemakken. Winkels en openbaarvervoer zijn op loopafstand.

Indeling:
Via de voordeur komt u binnen in hal. De hal loopt vanaf de voordeur door naar de achterzijde van het appartement. Op deze verdieping zijn de eerste drie slaapkamer en de keuken. De slaapkamers hebben allemaal een oppervlakte van +/- 15 m2. De keuken is uitgerust met: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer. In de hal zit de interne trap naar het souterrain. Op deze verdieping bevindt zich de woonkamer, de vierde slaapkamer, washok, badkamer en toegang tot de tuin. De woonkamer heeft een oppervlakte van +/- 25 m2. De vierde slaapkamer heeft een oppervlakte van +/- 20m2. Het washok is gelegen aan de voorzijde van het pand en heeft een oppervlakte van +/- 10 m2. De badkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en heeft een oppervlakte van +/- 10 m2. De badkamer is uitgerust met inloopdouche, badkamermeubel en spiegel. In de badkamer zit de deur naar de tuin. De tuin heeft een oppervlakte van +/- 15 m2. De gehele woning is voorzien van laminaat, en is uitgerust met een cv-installatie.

Huurcondities:
- Huurprijs: €2250,- (€2250,- kale huur exclusief G/W/L)
- Inkomenseis: maandelijks bruto-inkomen minimaal 3 keer de huurprijs of student(en) met borgsteller
- Waarborgsom: €2250,- (1 maand huur)
- Huurperiode: 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- Wijze van oplevering: gestoffeerd
- Beschikbaar per: 15-05-2023
- Bezichtigingsmoment: geen (groeps)bezichtigingen.3D weergave beschikbaar.

Bij deze woonruimte werken wij als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Wilt u de woning (online) bezichtigen? Neem contact met ons op om deel te nemen aan het bezichtigingsmoment.

*De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Anderzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn een indicatie.

Huurprijs

currency 2250.00

Woonoppervlakte

ambulance 140 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 4

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Tuin: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

5

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Looptijd

Minimaal 12 maanden

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 15-05-2023

Energielabel

B

Soort woning

Benedenwoning

Voorzieningen

Douche

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid