user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Bilderdijkstraat

location Oss, Noord-Brabant, Netherlands

currency
1350.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Op de bovenste verdieping gelegen, ruim bemeten en luxe afgewerkt appartement met twee slaapkamers en een royaal balkon van ca. 28m2! Het appartement heeft een schitterend uitzicht, een prachtige ligging en veel wooncomfort...

In Oss kun je uitstekend wonen, werken en recreëren! Oss heeft een bloeiend bedrijfsleven. Alle benodigde (dagelijkse) voorzieningen vind je dan ook in je nabije omgeving. Er zijn diverse (buurt)winkelcentra en er is een compleet stadscentrum met vele winkels. Oss kent vele speelparken en diverse kinderboerderijen. Aan waterpret ontbreekt het ook niet dankzij het bekende Golfslagbad. Maar ook in de omgeving zijn er diverse recreatiemogelijkheden. In de bosrijke, glooiende zuidkant van de stad kun je uitstekend fietsen en wandelen. Aan de noordzijde tref je het uitgestrekte landschap aan van de Maasoevers. Uitgaan kan in een van de vele gezellige cafés, maar ook een avondje theater in De Lievekamp behoort tot de mogelijkheden. En voor wie nog meer cultuur wil, is er het Museum Jan Cunen, een dynamisch museum voor zowel jong als oud.

Het appartement ligt op de zesde (bovenste verdieping) van dit appartementencomplex bestaande uit 28 woonappartementen. Er is een lift aanwezig en intercom met video. Parkeren kan kosteloos op de naastgelegen parkeerplaats. in de onderbouw van dit complex zijn de bergingen gesitueerd. Bij dit appartement hoort eveneens een eigen berging van ca. 10m2.

INDELING
Zesde verdieping: hal met toegang tot alle vertrekken: toiletruimte, bijkeuken, twee slaapkamers, luxe badkamer en woonkamer. De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van fraaie PVC vloer. In de woonkamer en slaapkamer is airco aanwezig. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

HUURCONDITIES
- De kale huursom bedraagt: € 1.350,- per maand;
- Er zijn voor de huurder verder geen servicekosten van toepassing;
- Huurder dient zichzelf aan te melden bij de betreffende nutsbedrijven t.b.v. gas, water en elektra;
- Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 2.700,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst en na correcte oplevering van het appartement;
- De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden;
- Voor deze woning wordt gebruikt gemaakt van een 'huurovereenkomst voor bepaalde tijd', waarin een eerste huurtermijn overeengekomen wordt die door verhuurder niet zonder meer verlengd hoeft te worden en niet meer dan twee jaar zal bedragen.

Heeft u interesse in deze woning? U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.

Huurprijs

currency 1350.00

Woonoppervlakte

ambulance 92 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1999

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

275 m³

Ligging

Aan park

Bouwjaar

1999

Cv-ketel

Gas gestookt combiketel, eigendom

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Huurprijs

€ 1.350 per maand (geen servicekosten)

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Cv-ketel

Warm water

Cv-ketel

Waarborgsom

€ 2.700 eenmalig

Energielabel

B

Voorzieningen

Elektra

Schuur/berging

Inpandig

Aantal badkamers

1 badkamer en 1 apart toilet

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Portiekflat (appartement)

Externe bergruimte

10 m²

Soort parkeergelegenheid

Op eigen terrein

Gebouwgebonden buitenruimte

28 m²

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid