user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Schoolstraat

location Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Netherlands

currency
1250.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Te Huur voor 2 jaar!

Luxe appartement op de eerste etage met balkon en vrij uitzicht @Nieuw-Vennep centrum Schoolstraat 11-d
Per direct is dit op de kop van het winkelcentrum gelegen, fraai gerenoveerde 2-kamerappartement op de 1e etage te huur voor twee jaar.

Dit mooie, ruime, nieuwe en gasloze appartement van circa 55 m² heeft een lichte woonkamer met balkon, een open keuken voorzien van inbouwapparatuur, een badkamer, een slaapkamer en een aparte wasruimte met boiler en de mechanische ventilatie-unit. Deze heerlijke lichte woning is voorzien van vloerverwarming en kunststof kozijnen met dubbel glas en een aparte berging op de begane grond.

Indeling
Begane grond:
Gemeenschappelijke afgesloten glazen entree met bellenbord en brievenbussen, centrale hal met het trappenhuis.

Indeling 1e etage:
Entree, hal met meterkast, modern toilet met fontein, wasruimte met boiler en de mechanische ventilatie-unit. Ruime en lichte woonkamer met grote ramen en deur naar het op het noordoost gelegen balkon, een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, een moderne badkamer met douche en wastafel met meubel en een slaapkamer met kledingkast.

Berging:
De inpandige berging is gelegen op de begane grond.

Ligging:
Het appartementencomplex is centraal gelegen, in het centrum van Nieuw-Vennep met de diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en aansluitingen snelweg om de hoek. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving

Voorzieningen:
Dit fijne, lichte en moderne appartement is per direct beschikbaar en maakt deel uit van een keurig onderhouden appartementencomplex.

Waarom huren?
Wil je ruimte, privacy en gemak? Dit frisse en van alle gemakken voorziene twee kamer appartement is direct te betrekken, bevindt zich in een centraal in het dorp gelegen complex en parkeren doe je gratis in de directe omgeving van het gebouw.

Oplevering:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd en is per direct beschikbaar.

Huurprijs:
€ 1.250,-- per maand inclusief stoffering, exclusief voorschot water en elektra van € 225,-- per maand en exclusief bijdrage servicekosten van € 75,-- per maand. De aanpassing van de huurprijs vindt jaarlijks plaats op basis van de CPI-reeks (Consumer Price Index) van alle huishoudens, bepaald op basis van de meest recente tijd en gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) plus een maximum van 3% van de maandelijkse rente als marktcorrectie.

Interesse?
Indien je interesse hebt verzoeken wij je alleen per e-mail te reageren en daarbij enige achtergrondinformatie toe te voegen over je- of jullie zelf (gezinssamenstelling), werkomstandigheden (naam bedrijf, soort contract, proefperiode, functie) en voor de verhuurder van belang zijnde financiële zekerheden.

Huurcontract:
Voor het aangaan van de huurovereenkomst zal er een inkomenscheck plaatsvinden.
Het betreft hier verhuur voor bepaalde tijd. Er zal een overeenkomst worden aangegaan met een borg van twee maanden en de huurbetaling bij automatische betaling per maand vooruit. Model: HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE ROZ (MODEL MAART 2017).

Bestemming:
De bestemming van het object is wonen. Het is huurder niet toegestaan het gehuurde een andere bestemming te geven of een deel van het gehuurde opnieuw toe te wijzen.

Bezichtigingen:
U kunt ons mailen met de gevraagde informatie voor het aanvragen van een bezichtiging. Onze bezichtigingen zullen individueel zijn en strak op afspraak en voor een bepaalde tijd. Hiermee en door goed te ventileren, de nodige afstand te houden en het aantal kijkers per bezichtiging te maximeren, proberen we de bezichtigingen zo gezond als mogelijk te laten plaatsvinden.

LET OP! Getoonde foto's zijn van een soortgelijk appartement.

Voorwaarden:
-Het gehuurde wordt te huur aangeboden voor een één- of een tweepersoonshuishouden;
-Deze woning is niet geschikt voor woningdelers en studenten; verhuur aan meerdere personen is derhalve niet mogelijk;
-Het is de huurder NIET toegestaan huisdieren mee te nemen in het te huren object;
-De huurder zal het onroerend goed beschikbaar stellen voor bezichtigingen in geval van verkoop of einde van de huur, in overleg met de makelaar.
-De verhuurder zal altijd het onderhoud aan het gehuurde kunnen uitvoeren in overleg met de huurder.
-Verhuurder en huurder zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat roken niet is toegestaan in de woning.
-Zonder toestemming van de verhuurder is het de huurder niet toegestaan om wijzigingen aan te brengen aan het pand, noch mogen muren worden verplaatst en mag de vloer niet worden geboord.
-Op verzoek van en in overleg met de verhuurder zal de huurder de verhuurder toegang geven tot de woning om de woning te inspecteren.
-Het gehuurde is uitsluitend bedoeld om te worden gebruikt als woonruimte ten behoeve van de huurder en de personen die rechtstreeks tot zijn familie behoren. De huurder is verplicht om daadwerkelijk in het gehuurde te wonen en het als zijn hoofdverblijf te gebruiken. Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde een andere bestemming te geven.
-De huurder mag niet toestaan dat andere personen bij hem wonen dan diegenen die rechtstreeks tot zijn familie behoren.
-Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde geheel of gedeeltelijk door derden te laten gebruiken of in onderhuur aan derden over te dragen.
-De huurder heeft geen recht om een beroep of bedrijf uit te oefenen in enig deel van het gehuurde.
-De huurder zal het gehuurde als een goede huurder gebruiken in overeenstemming met de overeengekomen bestemming.
-De huurder aanvaardt het gehuurde in de staat waarin het zich nu bevindt en verbindt zich ertoe deze in deze staat te houden en bij beëindiging van de huurperiode in deze staat op te leveren.
-De huurder zal het gehuurde voorzien van de nodige stoffering en meubels in overeenstemming met de overeengekomen bestemming.
-Verhuurder is niet verantwoordelijk voor schade aan of diefstal van eigendommen van huurder. Goederen van huurder zijn niet verzekerd door verhuurder.
-Het is de huurder niet toegestaan om voorwerpen, losse afvalstoffen, afval in zakken of afvalcontainers op buitengebieden van het gehuurde of de algemene gebruiksruimten te plaatsen.
-De huurder en de bewoners van het gehuurde mogen de verhuurder noch de buren overlast van geluid, stank of enige andere vorm van overlast bezorgen.
-De huurder mag geen luide muziek spelen op instrumenten.
-De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan en / of diefstal van de goederen die zijn opgeslagen door de door de huurder gehuurde ruimte.
-De kosten voor water en elektriciteit zijn voor rekening van de huurder. Het verbruik van water en elektriciteit wordt in rekening gebracht via een voorschotbetaling en eindafrekening.
-De huurder draagt zorg voor het juiste onderhoud van verwarmingselementen, sanitair, leidingen, afvoeren en dergelijke.
-Huurder is verplicht inboedel- en AVP-verzekeringen te hebben of af te sluiten.
-De huurder dient er rekening mee te houden dat de volgende zaken in elk geval voor rekening van de huurder komen indien deze zich voordoen:
-Schade door bevriezing van leidingen
-Verstopping van riool
-Schoonmaak van eigendom bij vertrek
-De huurder is aansprakelijk voor de tijdige betaling van de huur.
-Drugsgebruik of teelt / delen is ten strengste verboden, de huur kan onmiddellijk worden beëindigd en de huurder is aansprakelijk voor alle kosten.
-Wat in de huurovereenkomst is geannuleerd, moet worden gelezen als niet van toepassing.

Speciale bepalingen:
De opdrachtgever behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen het sluiten van een overeenkomst met een huur kandidaat te weigeren. Een overeenkomst is derhalve onderworpen aan de toestemming van de klant.
Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en/of wij niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Opdracht:
Op deze opdracht zijn de NVM-voorwaarden van toepassing. Tevens verwijzen wij hiervoor naar onze eigen website.

Disclaimer:
Deze brochure is met zorg samengesteld aan de hand van de beschikbare gegevens en met de door de verhuurder aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Op deze verhuur is ook de disclaimer beschreven op onze website van toepassing.
_ Tevens verwijzen we met betrekking tot deze verhuur naar de privacyverklaring beschreven op onze website.

Kijk voor meer foto's, voorwaarden en uitgebreide verhuurinformatie op onze eigen site!

Huurprijs

currency 1250.00

Woonoppervlakte

ambulance 55 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2021

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Borg

€ 3.100

Inhoud

150 m³

Ligging

In het centrum; In een woonwijk; Vrij uitzicht

Bouwjaar

2021

Isolatie

Dubbele beglazing, Volledig geïsoleerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Volledige vloerverwarming

Warm water

Elektrische boiler

Beschikbaar

Per direct

Energielabel

A

Soort woning

Portiekflat, Appartement

Servicekosten

€ 75

Voorzieningen

Kabel TV; Mechanische ventilatie

Onderhoudsstaat

Zeer goed

Aantal woonlagen

1

Huurovereenkomst

Tijdelijke verhuur

Soort parkeergelegenheid

Openbaar

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid