user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Eewal

location Leeuwarden, Fryslân, Netherlands

currency
850.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Eîgenaar huur|verhuur|vastgoedbeheer heeft een prachtig appartement gelegen aan de Eewal 86 in de verhuur.

in Leeuwarden ligt dit bijzondere appartement aan de Eewal. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 60 m2 en is gebouwd in 1898.
Uniek wonen in Leeuwarden. Dat kan goed in deze buurt. Eewal 86 is gelegen in de buurt De Waag. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Leeuwarden, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden.

Het appartement ligt op de 2e verdieping van het complex waar in totaal 5 appartementen gesitueerd zijn. Het appartement heeft een ruime woonkamer en een openkeuken in de eetkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Van de slaapkamer heb je toegang tot een bijkeuken waar zit de witgoed aansluitingen bevinden, de warmtepomp (voor het warmwater) en een extra toilet.

Het complex was vroeger een Theepakhuis, vanuit die tijd zijn nog steeds oorspronkelijke detail terug te vinden. Bijv in de woonkamer zit een glasplaat waar vroeger de goederenlift doorheen liep.

In het complex is op de BGG ruimte om je fiets binnen te zetten. Verder worden de algemene ruimten 1 maal per 4 weken schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf.

De kale huurprijs van dit appartement is 850,=; voor het gas/water/electra en internet wordt op dit moment 240,- gevraagd ivm de hoge kosten voor gas en electra.

Mocht u belangstelling hebben voor dit appartement, we horen graag van u. Wil u gelijk iets over uzelf vertellen? Bedankt

Huurprijs

currency 850.00

Woonoppervlakte

ambulance 50 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2020

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Borg

€ 850

Inhoud

150 m³

Ligging

In het centrum

Bouwjaar

2020

Doelgroep

Werkende, Werkende student

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per direct

Soort woning

Bovenwoning, Appartement

Servicekosten

€ 241

Voorzieningen

Toilet

Onderhoudsstaat

Goed

Aantal woonlagen

1

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Roken toegestaan

Nee

Huisdieren toegestaan

Nee

Maximaal aantal bewoners

2

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid