user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Stationsweg

location Leerdam, Utrecht, Netherlands

currency
1750.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Hoogwaardig afgewerkt en royaal appartement met panoramische uitzicht over Leerdam!

- Inclusief eigen berging & 2 parkeerplaatsen in de kelder van het complex
- Met 3 balkons kan je gehele dag in de zon of schaduw zitten
- 3 slaapkamers & ca. 139 m² woonoppervlak
- Energielabel A!

TE HUUR:
De woning is ook beschikbaar voor tijdelijke huur tegen een bedrag van € 1.750,- per maand exclusief service kosten, gas, water en elektra. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met ons kantoor.

Om door een ringetje te halen! In dit prachtige woning beschik je onder andere over drie slaapkamers, een moderne badkamer & keuken en maar liefst drie balkons waar je uren kunt genieten van alles wat zich om het appartement heen afspeelt. Het appartement is zeer goed onderhouden, waardoor je er zo in kunt trekken! Wordt dit mooie appartement jouw nieuwe thuis?

De globale indeling: het appartement bevindt zich op de 3e verdieping en je komt binnen in de entree met gardarobe en meterkast. Hierachter grenst de centrale hal met een separaat toilet, een berging met de witgoedaansluitingen en CV-ketel en toegang naar de woonkamer met keuken, de slaapkamers en de badkamer.

Aan het zitgedeelte van de woonkamer grenst het grootste balkon, deze is gesitueerd op het zuiden. Wanneer je doorloopt om de hoek kom je uit bij de keuken, de beschikt over een prachtig Boretti gasfornuis aan met een dubbele oven, 3 pitten, wokbrander en fry-top/grilplaat. Verder een geïntegreerde vaatwasser, magnetron, afzuigkap en een koelkast. De woonkeuken biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. Tevens is het 2e balkon (zonligging West) vanaf hier toegankelijk.

Vanuit de master bedroom is het derde balkon te bereiken, deze is gelegen op het noorden.

Tot slot is er de luxe badkamer. Deze is voorzien van een toilet, een design wastafelmeubel, een design radiator en een ruime douche.

Goed om te weten:
- VVE: De servicekosten bedragen € 259,12,- per maand. Dit is inclusief (eventuele verzekeringen of voorschot reservefonds etc.)
- Er is een centrale fietsenberging aanwezig. De parkeerkelder is uitsluitend toegankelijk voor de bewoners van het complex.
- Het appartement is middels een gemeenschappelijk trappenhuis te bereiken, deze beschikt ook over een lift.

Ligging: Leerdam, met circa 21.000 inwoners, ligt in de provincie Utrecht en is onderdeel van de gemeente Vijfheerenlanden. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden. Leerdam is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Deze steden zijn ook gemakkelijk te bereiken per bus en trein welke zich op loopafstand van de woning bevinden. De stad heeft een rijke geschiedenis, welke terug te vinden is in goedbewaarde historische gebouwen, zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden, de stadswallen aan de Zuidwal en het Oude Raadhuis. Met de vestiging van de eerste glasblazerij in 1765 werd een onuitwisbaar stempel op Leerdam gedrukt. Tot op heden staat Leerdam internationaal als Glasstad bekend. Leerdam biedt een compleet pakket qua sport, zorg en onderwijs (basis- en voortgezet onderwijs). Het sfeervolle stadscentrum beschikt over uitstekende winkelvoorzieningen

Huurprijs

currency 1750.00

Woonoppervlakte

ambulance 139 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark
Auto garage: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2007

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

450 m³

Ligging

In woonwijk

Bouwjaar

2007

Cv-ketel

Daalderop (gas gestookt combiketel uit 2007, eigendom)

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Huurprijs

€ 1.750 per maand (exclusief servicekosten à € 100,00 /mnd)

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Cv-ketel

Warm water

Cv-ketel

Waarborgsom

€ 3.500 eenmalig

Bijdrage VvE

€ 259,12 per maand

Energielabel

A

Voorzieningen

Buitenzonwering, lift, mechanische ventilatie, rolluiken en TV kabel

Schuur/berging

Inpandig

Aantal badkamers

1 badkamer en 1 apart toilet

Balkon/dakterras

Balkon aanwezig

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Galerijflat (appartement)

Externe bergruimte

4 m²

Soort parkeergelegenheid

Parkeergarage

Gebouwgebonden buitenruimte

27 m²

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid