user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Beekmos

location Houten, Utrecht, Netherlands

currency
1075.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Perfect startersappartement in Houten!

Dit leuke 2-kamerappartement is ideaal voor starters. Het appartement ligt op de bovenste verdieping van een voormalig, klein schoolgebouw aan de zuidkant van Houten.

Het appartement heeft een heerlijk lichte woonkamer dankzij een grote dakkapel. De openkeuken beschikt over goede inbouwapparatuur en er is voldoende opbergruimte. De slaapkamer is ruim en biedt toegang tot een fijn balkon op het Zuiden. De badkamer is modern en beschikt over een inloopdouche en wastafel. Erg prettig is het aparte toilet.

Een echte bonus is de extra ruimte met en dakvenster die je naar eigen inzicht kan gebruiken als werkkamer, kleedkamer of extra opbergruimte.

Het appartement ligt in de fijne woonwijk De Mossen in Houten, met alle nodige voorzieningen en uitstekende verbindingen met openbaar vervoer binnen handbereik.

Indeling
Begane grond: toegang tot de gemeenschappelijke fietsenberging en de gemeenschappelijke entree met postkasten en intercom. Parkeren kan voor de deur op de openbare weg.

Eerste verdieping: via de voordeur van het appartement kom je binnen in een kleine, zeer lichte hal. Hier is ruimte voor een kapstok en opbergruimte voor schoenen etc. en loop je via de trap omhoog naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: dit leuke appartement ligt dus hoofdzakelijk op deze verdieping. Vanuit de dakkapel in de woonkamer heb je leuk uitzicht over het naastgelegen (speel)park en op het balkon kan je fijn buiten zitten.

Bijzonderheden
Het appartement is keurig afgewerkt met een Pvc-vloer en scanbehang op de wanden.
Energiezuinig door de aanwezige WTW-installatie en een warmtepompboiler.
De huurprijs is exclusief kosten voor water, elektriciteit en andere gebruikerslasten.
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.

Algemene huurvoorwaarden
Uiteraard willen wij u als woningzoekende optimaal van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor één van onze huurwoningen, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen.
• Eénverdiener: 3,5 x bruto maandhuur als inkomenseis (incl. vaste toeslagen en vakantiegeld);
• Tweeverdieners: het tweede bruto salaris telt voor 100% mee;
• Waarborgsom: één maand kale huur;
• Bij een jaarcontract geldt dezelfde inkomenseis. Er is een verhoogde borg van 2 maanden in plaats van één;
• ZZP’ers: dezelfde inkomenseis met een verhoogde waarborgsom van 2 maanden in plaats van één;
• Bij een minimum salaris van 75% van de inkomenseis is een garantstelling van derden vereist (het maximale bedrag in de borgstellingsovereenkomst is één keer de jaarhuur);
• Huisdieren alleen na toestemming beheerder (na toestemming zal er een verhoogde borg van twee maanden in plaats van één gelden);
• Overwaarde huidige woning en spaargelden kunnen slechts in zeer uitzonderlijke gevallen en geheel naar oordeel van beheerder worden meegenomen.

Na uw reactie op de woning ontvangt u van ons een email om een eigen digitaal dossier (IDD) aan te maken en uw basisgegevens in te vullen. Ook ontvangt u een link naar Datakeeper om uw inkomensgegevens te delen. Alleen geverifieerde inkomens via Datakeeper worden meegenomen in de toewijzing.
Bij zelfstandige ondernemers
• Een ingevulde accountantsverklaring of soortgelijk document voor ondernemers;
• Een ingevulde inkomensverklaring (eerder het IB60 formulier);
• Recente jaarcijfers;
• U dient minimaal jaarstukken van de laatste drie afgeronde jaren te laten zien. Indien er geen stukken van drie afgeronde jaren beschikbaar zijn, vindt er een extra toetsing naar oordeel van beheerder plaats;
• Recent gewaarmerkt uittreksel Kamer van Koophandel voor ondernemers (max. drie maanden oud)

DATAKEEPER EN PROCES
Om op een veilige en betrouwbare manier in aanmerking te kunnen komen voor één van onze huurwoningen vragen we u uw gegevens te verifiëren via de Datakeeper app. Datakeeper is een door de Rabobank ondersteunde applicatie op uw telefoon om op een veilige en snelle gebruiksvriendelijke manier uw inkomens- en persoonsgegevens met ons te delen. Via deze pagina willen we u graag informeren over het gebruik van Datakeeper. Wij adviseren u deze pagina zorgvuldig door te lezen en het stappenplan te doorlopen om uw inschrijving compleet te maken.

Met Datakeeper kunnen we uw privacy beter waarborgen en bent u zelf in controle over de verstuurde gegevens. Niemand anders heeft inzicht in de gegevens die op uw telefoon staan opgeslagen. U bepaalt daarmee zelf met wie en wanneer u uw gegevens deelt en u ziet precies welke gegevens worden verstuurd. Het compleet maken van uw inschrijving via Datakeeper is wel een voorwaarde om u in te kunnen schrijven voor één van onze huurwoningen. Inschrijvingen die niet compleet zijn doordat inkomens- en persoonsgegevens via Datakeeper ontbreken worden niet in behandeling genomen.

Voor nu vragen we u alvast te controleren of u beschikt over uw inloggegevens van DigiD. Het is niet mogelijk om in te loggen met de DigiD app. U moet dus in het bezit zijn van een gebruikersnaam en wachtwoord. Kijk op om te controleren of de sms-verificatie aanstaat. Op deze site van DigiD kunt u met de grote oranje button inloggen en het verifiëren per sms aanzetten.

Wilt u meer weten over Datakeeper? Ga dan naar Datakeeper.nl voor meer informatie of neem contact met ons op via

Huurprijs

currency 1075.00

Woonoppervlakte

ambulance 49 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2021

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

162 m³

Ligging

Aan park, aan rustige weg en in woonwijk

Bouwjaar

2021

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Huurprijs

€ 1.075 per maand (exclusief servicekosten à € 45,00 /mnd)

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Warmte terugwininstallatie en warmtepomp

Waarborgsom

€ 1.075 eenmalig

Energielabel

Niet beschikbaar

Voorzieningen

Dakraam

Aantal badkamers

1 badkamer en 1 apart toilet

Balkon/dakterras

Balkon aanwezig

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Portiekwoning

Badkamervoorzieningen

Douche

Soort parkeergelegenheid

Openbaar parkeren

Gebouwgebonden buitenruimte

5 m²

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid