user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Koninginneweg

location Hilversum, Noord-Holland, Netherlands

currency
1175.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Midden in het leuke centrum van Hilversum op loopafstand van het openbaar vervoer (NS-station Hilversum) en alle voorzieningen gelegen appartement met 1 slaapkamer. De woning bevindt zich op de tweede etage.

Gezamenlijke entree, trapopgang. Entree woning op de tweede etage. Woonkamer, eetkamer met eenvoudige keuken. De eetkamer beschikt over 2 praktische ingebouwde kasten.

De keuken is o.a. voorzien van een kookplaat, magnetron en een afzuigkap.

De slaapkamer staat in verbinding met de woonkamer.

De badkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en is voorzien van een douche, wastafel en een toilet.

In het pand is een wasmachine en wasdroger voor gezamenlijk gebruik tegen betaling (muntautomaat gedeeld met 2 woningen).

Maandelijks wordt een bedrag in rekening gebracht (€ 130,00) voor het gebruik van gas, water, elektra, internet en TV-signaal. Deze kosten zijn onderdeel van de in deze advertentie getoonde huurprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Huurprijs

currency 1175.00

Woonoppervlakte

ambulance 36 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1932

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Bouwjaar

1932

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 15-11-2023

Energielabel

B

Soort woning

Portiekflat, Appartement

Voorzieningen

Douche

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid