user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Emmastraat

location Hilversum, Noord-Holland, Netherlands

currency
940.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Een unieke kans! Wonen op een mooie en kenmerkende plek in Hilversum. Namelijk in het project de KROon. Dit complex is onderdeel van een prachtig nieuwbouw project maar heeft veel karakter doordat het verbonden is aan de oude/voormalige KRO studio. Dit complex is geheel in stijl gerenoveerd en nieuw gebouwd en straalt weer de klasse en stijl uit zoals vroeger met oude details, een grote gezamenlijke ruimte en een mooie aangelegde tuin tussen de complexen door. Dit luxe appartement is gelegen in het nieuwe gedeelte. De appartementen binnen dit complex beschikken over een nette en luxe afwerking. Daarnaast is er een prachtige tuin aangelegd rondom de verschillende gebouwen en kunt u parkeren in de ondergrondse parkeergarage.

De appartementen zijn levensloopbestendige woningen en zijn voor de doelgroep 55+.
* De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement maar geven een goede indruk van het appartement en de afwerking.

Kenmerken
- Julianalaan 2J, 1213 AP Hilversum
- Type 1
- 2-kamerappartement op de begane grond
- 1 slaapkamer
- Woonoppervlakte: 59 m2
- Bouwjaar 2019
- Terras op het noorden
- Berging in de onderbouw
- Parkeerplaats in de parkeergarage
- Huurprijs: € 940,00 per maand
- Servicekosten € 64,00 per maand
- Beschikbaar per 01 mei 2023
- Huuringangsdatum: 01 mei 2023
- Eerst volgende huurverhoging: 01 juli 2024
- Eenmalige kosten voor 1 naamplaatje: € 27,00

Bijzonderheden
Keuken met luxe inbouwapparatuur
Vloerverwarming
Hoornloze deurvideofoon
Gelegen op een centrale locatie

De woning
De 85 nieuwbouw huurappartementen gelegen in De Kroon liggen op een unieke en centrale locatie in Hilversum. De prachtige appartementen beschikken vrijwel allemaal over minimaal één buitenruimte (tuin, terras of balkon) tevens hebben alle appartementen een eigen parkeerplaats en een inpandige berging. De appartementen beschikken over een luxe badkamer en keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur. Naast de woonkamer met open keuken en een balkon gelegen op het zuidwesten heeft het appartement ook een luxe badkamer met (inloop) douche, toilet en wastafel.

Omgeving en voorzieningen
Hilversum heeft een sfeervol, ruim opgezet centrum met diverse horecagelegenheden, recreatieve voorzieningen en een groot aanbod aan diverse winkels. Ook bent u binnen vijf minuten lopen in het vernieuwde winkelcentrum Hilvertshof of de populaire foodhall en bierbrouwerij MOUT. Oftewel, alles wat u nodig heeft ligt op loopafstand.
De bereikbaarheid van de appartementen is goed, er stoppen diverse buslijnen in de omgeving en ook vindt u de stations Hilversum Centraal en Hilversum Sportpark op fietsafstand. Vanaf hier bent u binnen tien minuten in Utrecht of Amsterdam. Daarnaast vindt u in de nabije omgeving van De Kroon afwisselde natuurgebieden en veel watersport mogelijkheden.

Interesse?
U heeft interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woning naar wens en kik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Huurprijs

currency 940.00

Woonoppervlakte

ambulance 59 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

150 m³

Ligging

In bosrijke omgeving

Huurprijs

€ 940 per maand (servicekosten onbekend)

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwperiode

2011-2020

Waarborgsom

Geen

Energielabel

Niet beschikbaar

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Benedenwoning (appartement)

Externe bergruimte

6 m²

Gebouwgebonden buitenruimte

9 m²

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid