user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Begoniastraat

location Helmond, Noord-Brabant, Netherlands

currency
353.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Wij bieden vanaf 1 December een leuk nieuw project aan in Helmond o. b. v. tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat je een huurovereenkomst krijgt voor minimaal 6 maanden. De opzegtermijn vanuit de eigenaar is 3 maanden, zelf heb je een opzegtermijn van 1 maand. De inkomenseis is €1200,00 netto per maand.

Let op: Deze woningen zijn uitsluitend geschikt voor starters en studenten zonder huisdieren of minderjarige kinderen. Dit is een voorbeeld van een van de woningen die wij in ons beheer hebben, de verhuur gaat snel dus het kan zijn dat de woning waar je op reageert al vergeven is maar er zijn veel soortgelijke woningen, dus schroom niet om te reageren dan maak je absoluut nog kans.

Er komen meerdere appartementen vrij in ons nieuwe project in Helmond. Het is een stijlvolle rustige en nette wijk, de woningen zijn goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Ook ligt het gezellige centrum van Helmond op fietsafstand en is het openbaar vervoer goed bereikbaar. Daarnaast is de dichtbij zijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 9 minuten rijden.

De maandhuur ligt tussen de €300,00 - €500,00 exclusief g/w/e en gemeentelijke heffingen/belastingen.

Huurprijs

currency 353.00

Woonoppervlakte

ambulance 65 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per direct

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid