user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Parkweg

location Groningen, Groningen, Netherlands

currency
1395.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

MAXX: PRACHTIG GERENOVEERD APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS AAN DE PARKWEG TE HUUR IN GRONINGEN.

INFORMATIE
Naast de foto's hebben wij ook nog een gedetailleerde video van het appartement gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte zich aan de Parkweg. Het centrum is binnen enkele minuten te bereiken en er zijn meerdere uitvalswegen.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de derde etage van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 50m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement is volledig gerenoveerd. Het appartement is gelegen op de gehele derde etage en beschikt over een mooie woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer en balkon. Dankzij het hoge plafond in de woonkamer voelt de ruimte veel groter aan. Dit in combinatie met de goede inrichting en zeer luxe keuken maakt deze ruimte zeer compleet. De eerste slaapkamer is groot genoeg voor een twee persoons bed en kledingkast. Dankzij de drie grote ramen komt er veel natuurlijk licht in de kamer. De tweede slaapkamer beschikt over een vide welk als slaapruimte gebruikt kan worden, hierdoor heeft de kamer voldoende ruimte voor een bureau en kasten. De badkamer is als zeer luxe te omschrijven, er is een ruime douche, toilet en luxe wastafel met spiegel en kasten.

PRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €1395,-. Het voorschot voor de nutsvoorzieningen is €175,-. Dit maakt een totaalprijs van €1570,- per maand. Tegen meerprijs is de woonruimte ook gemeubileerd te huren.
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 juli 2023. De huurperiode bedraagt minimaal 12 maanden. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn wij een stel of woningdelers. Bij werkende kandidaten word er loonstrookjes gevraagd en bij studeten word er gevraagd naar een gerantsteller.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal ******. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload

Huurprijs

currency 1395.00

Woonoppervlakte

ambulance 50 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1938

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Bouwjaar

1938

Interieur

Kaal

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 01-07-2023

Energielabel

A

Soort woning

Galerijflat

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid