user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Couperusstraat

location Groningen, Groningen, Netherlands

currency
1095.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

MAXX: MODERN APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS TE HUUR AAN DE COUPERUSSTRAAT IN GRONINGEN.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
Het appartement bevindt zich aan het Couperusstraat in Groningen. Het centrum is op 5-10 minuten fietsafstand. Alle voorzieningen zoals de supermarkt en winkels zijn te vinden in de nabije omgeving.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 83 vierkante meter.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst van de woning kom je terecht in de hal. Hier bevinden zich het toilet en de badkamer. De woonkamer is vrij in te delen en er is genoeg ruimte voor een grote bank, tafel en televisiemeubel. Er is een nette keuken aanwezig welke beschikt over de benodigde voorzieningen zoals gasfornuis, oven, afzuigkap, koelkast, vriezer en wasbak, tevens is hier een aansluiting voor de wasmachine. De keuken verleent toegang tot het balkon aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee ruime slaapkamers weke voldoende daglicht hebben door de grote ramen.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is: €1095,- exclusief. De kosten voor gas, water en elektra dienen zelf geregeld te worden. De borg staat gelijk aan een maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt beschikbaar per 15-05-2023. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal ******. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload

Huurprijs

currency 1095.00

Woonoppervlakte

ambulance 83 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1961

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Bouwjaar

1961

Interieur

Kaal

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 15-05-2023

Energielabel

D

Soort woning

Galerijflat

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid