user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Zuidelijke Zwarteweg

location Gouda, Zuid-Holland, Netherlands

currency
1275.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

ZEER RUIM APPARTEMENT BESCHIKBAAR AAN DE ZWARTEWEG TE GOUDA

Aan de Zwarteweg te Gouda vindt u dit ruime 4-kamer appartement (2 slaapkamers) op de bovenste etage van dit pand. Via de voordeur en trap betreedt u de centrale hal van de woning welke woonkamer, keuken en de tweede slaapkamer met elkaar verbindt. De masterbedroom is te betreden via de woonkamer

De ruime maar vooral opvallend lichte woonkamer (dankzij grote raampartijen aan twee zijden van de kamer, biedt u meer dan voldoende ruimte tot het realiseren van een ruime zithoek. Met uitzicht richting de Zwarteweg, Wethouder Venteweg en de Graaf Florisweg en heerlijk levendige locatie!

Via de woonkamer kunt u tevens de masterbedroom betreden welke is gelegen aan de voorzijde/zijkant van het pand. Een ruime kamer met meer dan voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkast.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van het pand en is in 2018 opnieuw geplaatst, ten tijde van de grootscheepse renovatie van het pand. Daarmee is de keuken helemaal van deze tijd maar boven alles biedt deze keuken u voldoende ruimte voor het realiseren van een eethoek.

Via de keuken heeft u toegang tot de badkamer en toilet. Badkamer is voorzien van een douche, wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het pand, net als het bijzonder ruime dakterras.

De tweede slaapkamer is iets minder groot dan de masterbedroom maar nog altijd ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en kastruimte. Deze slaapkamers is gelegen aan de zijkant van het pand.

BIJZONDERHEDEN:

SELECTIEPROCEDURE:

Rotsvast bepaalt op basis van binnenkomende mail welke kandidaten er het eerst hebben gereageerd. Gezien de naar schatting grote aantallen reacties kunnen niet alle kandidaten worden uitgenodigd. Deze mail dient ten minste de volgende informatie te bevatten:

Reacties welke niet aan deze eisen voldoen worden niet in behandeling genomen.

Uitnodiging op volgorde van binnenkomende mail en voor een bezichtigingsronde geldt: vol=vol

Na bezichtiging wordt gescreend op inkomen en betrouwbaarheid in diverse (openbare) registers. Huurder dient deze screening volledig en succesvol te doorlopen en af te ronden met 5 sterren, de beste score in onze screeningstool (Properize). De keuze om de woning aan kandidaten te verhuren is geheel aan eigenaar woning. Indien meerdere kandidaten de screening succesvol doorlopen, wordt de keuze gebaseerd op zowel inkomen, screening als persoonlijke situatie huurder. U heeft als huurder de mogelijkheid uw persoonlijke situatie toe te lichten tijdens de screening.

Kandidaten die de woning niet krijgen toegewezen na screening, hebben het recht op nadere uitleg en uiteraard kunnen zij het screeningsrapport inzien.

LET OP: Rotsvast behartigt de belangen van eigenaar, welke belang heeft bij verhuur per beschikbare datum. Bij een volledig doorlopen screening zal Rotsvast een dossier direct voorstellen aan eigenaar. Indien een dossier reeds is geaccepteerd, worden dossiers die hierna volledig binnenkomen niet meer meegenomen in het proces. Het is de verantwoordelijkheid van kandidaat-huurders om zo snel mogelijk een compleet dossier aan te leveren. Rotsvast zal huurders niet actief informeren over de voortgang van het lopende screeningsproces van andere kandidaat-huurders. In een overspannen woningmarkt gaat Rotsvast er van uit dat kandidaat-huurder zich bewust zijn van het belang om tijdig te handelen.

Heeft u interesse in deze huurwoning? Neem dan contact op met Rotsvast Zoetermeer voor het maken van een afspraak!

Huurprijs

currency 1275.00

Woonoppervlakte

ambulance 65 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Tuin: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1922

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Borg

€ 1.275

Inhoud

162 m³

Bouwjaar

1922

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 01-11-2023

Energielabel

E

Soort woning

Bovenwoning, Appartement

Onderhoudsstaat

Goed

Aantal woonlagen

1

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid