user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Kruithoorn

location Gorinchem, Zuid-Holland, Netherlands

currency
1266.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Let op: Dit betreft een 55+ woning. Deze woning zal dus alleen verhuurd kunnen worden aan 55-plussers.

Dalemse Veste
Dalemse Veste is een prachtig project met 84 luxe huurappartementen. Dalemse Veste is gelegen op een unieke locatie in de wijk Hoog Dalem in Gorinchem. Dalemse Veste is meer dan alleen wonen, het is leven. Wonen in Dalemse Veste betekent wonen in een groene, veilige en levendige omgeving.
Naast uw appartement kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten waar u medebewoners kunt ontmoeten wanneer u dat wilt. Dalemse Veste staat voor community living: samen met de andere bewoners kunt u activiteiten ondernemen zoals biljarten in de woonkamer, koffie drinken op het terras of tuinieren in de moestuin.

Deze woning is zeer geschikt voor senioren
Heeft u nu of in de toekomst zorg nodig? Dan hoeft u niet meer te verhuizen. Het complex is toekomstbestendig, en vriendelijk voor u als bewoner en voor zorgverleners. Zorg kan bij u thuis worden verleend.
Pal naast Dalemse Veste in 2022 gezondheidscentrum Zorglinie geopend. Ideaal wanneer u nu of in de toekomst zorg nodig heeft of voor een bezoek bij de apotheek.
Zorglinie heeft alle zorg onder één dak, waaronder een huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapie en trainingscentrum, tandartspraktijk en wijkverpleging van Rivas. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van zorglinie. Afhankelijk van uw situatie wordt de zorg betaald vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of de Wet langdurige zorg (Wlz). Wanneer u gebruik wenst te maken van wijkverpleging Rivas Zorggroep dan kunt u het beste contact opnemen met de zorglijn Rivas Zorggroep: 0900-8440.

Het Appartement
Deze woning is gelegen op de 3e etage.
De woonkamer is een plek om heerlijk tot rust te komen. In de woonkamer bevindt zich de open keuken in hoekopstelling. De keuken heeft een luxe uitstraling en is voorzien van een inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser.
Vanuit de hal zijn de slaapkamers bereikbaar. De badkamer heeft een luxe afwerking en is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en een vrij hangend toilet.
Het balkon is gelegen op het westen.
Het appartement beschikt over een interne bergruimte met een wasmachine aansluiting. Op de begane grond van het gebouw bevindt zich een fietsenstalling voor het stallen van uw (elektrische) fiets. Uw auto kunt u veilig parkeren in de, op de begane grond gelegen, parkeergarage.
* Energielabel A+++

Huurprijs: € 1266,- p.m.
Servicekosten: € 65,- p.m.
parkeerplaats: € 67,- p.m.
Waarborgsom: € 1266,-
De woning is te huur vanaf 1 januari 2024. De minimale huurperiode is 12 maanden.

Interesse in deze woning?
Schrijft u zich kosteloos en vrijblijvend in op onze website NMGwonen.nl/huur. Zoek vervolgens de woning op en klik in het paarse vlak op de knop [INLOGGEN]: u geeft hiermee aan dat u interesse hebt in de woning. Indien er meerdere kandidaten gereageerd hebben, wordt de woning aangeboden aan de best passende kandidaat, waarbij wij de kandidaten beoordelen op volgorde van binnenkomst.

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient het bruto maandinkomen minimaal 3,5x de huurprijs per maand te bedragen. Zelfstandigen dienen minimaal 2 jaarcijfers te kunnen aanleveren. Er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Tevens voeren wij een creditcheck uit. Voor alle toewijzingscriteria verwijzen wij u naar onze website.

Indien u zich inschrijft via onze website NMGwonen, zullen wij u op basis van de verstrekte informatie automatisch per e-mail informeren over de woningen die beschikbaar komen en voldoen aan uw woonwensen.
Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Helaas kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van de werkelijkheid. In sommige gevallen worden foto’s gebruikt van een soortgelijke woning of appartement en dienen als impressie. Aan de teksten, plattegronden, foto’s en maatvoeringen kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs

currency 1266.00

Woonoppervlakte

ambulance 82 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark
Auto garage: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2022

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Extra kenmerken

Inhoud

300 m³

Ligging

In woonwijk

Bouwjaar

2022

Isolatie

Dubbel glas

Huurprijs

€ 1.266 per maand (exclusief servicekosten à € 65,00 /mnd)

Soort bouw

Bestaande bouw

Waarborgsom

€ 1.266 eenmalig

Energielabel

A+++

Schuur/berging

Inpandig

Balkon/dakterras

Balkon aanwezig

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Portiekflat

Externe bergruimte

6 m²

Soort parkeergelegenheid

Op eigen terrein

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid