user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Markt

location Geleen, Limburg, Netherlands

currency
1073.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

✅ Ruim appartement in Geleen
✅ 2 Slaapkamers en balkon
✅ Bouwjaar 2009

Waarom wil je hier wonen?
Dit ruime appartement is gelegen in het centrum van het gezellige Geleen met leuke restaurantjes, winkels en alle andere denkbare voorzieningen op loopafstand. Daarnaast is het 8 minuten rijden naar de A2 richting Eindhoven/Maastricht.

Dit appartement heeft 2 slaapkamers, een eigen balkon en is gelegen op de 2e verdieping. Het appartementencomplex zelf is gebouwd in 2009. Parkeren is ook geen probleem! Je huurt vast een parkeerplaats voor 50 euro per maand. Wonen op de Markt 99F in Geleen is modern wonen op een fantastische plek midden in het centrum van het gezellige Geleen.

- Appartement in Geleen
- 2 Slaapkamers
- Balkon
- Energielabel A
- 2e Verdieping
- Bouwjaar: 2009

Bijzonderheden
- Bijbehorende parkeerplaats voor € 50,00 per maand (verplicht)
- Huurperiode: minimaal 1 jaar
- Huurprijs en ingangsdatum zijn onder voorbehoud
- Indien de vertrekkende huurder zaken ter overname aanbiedt, wordt dit bij de toewijzing kenbaar gemaakt.

Inkomensnorm
Om in aanmerking te kunnen komen voor een woning via Wonen Limburg Accent dien je minimaal een bruto maandinkomen te hebben van 3,5 keer de maandhuur. Hierin tellen vakantiegeld en een eventuele 13e maand mee. Mocht je over een eigen vermogen beschikken (spaargeld > € 30.000,-) kun je dit bij ons aangeven en nemen wij dit mee in de verdere beoordeling.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De gebruikte foto’s en plattegronden zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

✅ Ruim appartement in Geleen✅ 2 Slaapkamers en balkon✅ Bouwjaar 2009Waarom wil je hier wonen? Dit ruime appartement is gelegen in het centrum van het gezellige Geleen met leuke restaurantjes, winkels en alle andere denkbare voorzieningen op loopafstand. Daarnaast is het 8 minuten rijden naar de A2 richting Eindhoven/Maastricht. Dit appartement heeft 2 slaapkamers, een eigen balkon en is gelegen op de 2e verdieping. Het appartementencomplex zelf is gebouwd in 2009. Parkeren is ook geen probleem! Je huurt vast een parkeerplaats voor 50 euro per maand. Wonen op de Markt 99F in Geleen is modern wonen op een fantastische plek midden in het centrum van het gezellige Geleen. - Appartement in Geleen- 2 Slaapkamers- Balkon- Energielabel A- 2e Verdieping- Bouwjaar: 2009Bijzonderheden- Bijbehorende parkeerplaats voor € 50,00 per maand (verplicht)- Huurperiode: minimaal 1 jaar- Huurprijs en ingangsdatum zijn onder voorbehoud- Indien de vertrekkende huurder zaken ter overname aanbiedt, wordt dit bij de toewijzing kenbaar gemaakt. InkomensnormOm in aanmerking te kunnen komen voor een woning via Wonen Limburg Accent dien je minimaal een bruto maandinkomen te hebben van 3,5 keer de maandhuur. Hierin tellen vakantiegeld en een eventuele 13e maand mee. Mocht je over een eigen vermogen beschikken (spaargeld > € 30.000,-) kun je dit bij ons aangeven en nemen wij dit mee in de verdere beoordeling. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De gebruikte foto’s en plattegronden zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Huurprijs

currency 1073.00

Woonoppervlakte

ambulance 102 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

2

Extra kenmerken

Looptijd

Minimaal 12 maanden

Interieur

Kaal

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 02-06-2023

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid