user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Louise Henriëttelaan

location Ede, Gelderland, Netherlands

currency
1060.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Echt eigentijds wonen voor ouderen in Nieuw Cavalje teEde.

Aan de Louise Henriettelaan, tegenover het zorgcentrumHet Maanderzand, heeft het Bouwinvest Healthcare Fund twee woongebouwen met 3etages gerealiseerd. De 36 levensloopbestendige woningen zijn verdeeld over deeerste en tweede verdieping. Hier zijn ouderen vanaf 55 jaar en ouder welkommet �©n zonder zorgvraag. Op de begane grond zijn de zorgvoorzieningen diebij Maanderzand horen gevestigd.

Momenteel zijn er meerdere woningen beschikbaarbij het project Nieuw Cavalje te Ede.

Het betreft een appartement op de 1everdieping met een oppervlakte van 74 m2 en een balkon op het oosten.Alle appartementen zijn levensloopbestendig gebouwd, d.w.z. rolstoel- enrollatortoegankelijk.

Appartement

- Twee kamer appartement met een extrahobbyruimte/ berging

- Complete keuken voorzien vaninbouwapparatuur

- Complete badkamer

- Mogelijkheid tot afnemen van thuiszorgbij 't Maanderzand

- Parkeerplaats beschikbaar voor EUR 25,-per maand.

- Wekelijks een hospitality host aanwezig

- De huurprijs is incl. warmte- enwarmwatervoorziening. U hoeft dus geen eigen contract voor de verwarming af tesluiten.

Keuken

De keuken is luxe afgewerkt met wittekasten en een zwart aanrechtblad. Ook is de keuken voorzien van inbouwapparatuur,waaronder een vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat encombi-oven/magnetron.

Badkamer

De badkamer is compleet met toilet,wastafel, designradiator en douche.

Omgeving

Nieuw Cavalje ligt in de wijk �Manen�.Binnen een kwartier lopen bevindt u zich al in het centrum van Ede. In de buurtvan het complex vindt u diverse supermarkten, kerken en gezondheidscentra.

Wonen in Nieuw Cavalje betekentcomfortabel wonen met alle voorzieningen in de buurt. Zo stopt de bus voor dedeur die u binnen 10 minuten naar het centrum brengt. Maar ook het treinstationEde-Wageningen bevindt zich op loopafstand. Even een frisse neus halen? Denatuur van Ede vraagt om ontdekt te worden, op de fiets of lopend. Eengeweldige woonlocatie,

Natuurlijk wonen in Ede

Ede staat bekend om de prachtige enveelzijdige natuur. Denk bijvoorbeeld aan het nationale park De Hoge Veluwe,Deelerwoud, De Ginkelse Heide en Planken Wambuis. Ontdek de verschillendelandschappen te voet, fiets of paard. Grote kans dat u tijdens uw tocht deNederlandse Big Five (de vos, het wilde zwijn, het edelhert, de das en ree)spot. En dat zo dichtbij huis.

Heeft u interesse in een huurwoning bij dit complex,neem contact op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Huurprijs

currency 1060.00

Woonoppervlakte

ambulance 74 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2020

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Extra kenmerken

Inhoud

192 m³

Bouwjaar

2020

Huurprijs

€ 1.060 per maand (servicekosten onbekend)

Soort bouw

Bestaande bouw

Waarborgsom

Geen

Energielabel

Niet beschikbaar

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Galerijflat (appartement)

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid